Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• exedoc

senior tag

Lehet támadni a Xiaomit. De csak ugyanakkora lendülettel mint bármelyik másikat. Főleg mikor olvasom ki másol kit. Ugyanmár. Az egész okostelefon ipar erről szól, de ez engem nem is érdekel. Ami érdekel, hogy ár / teljesítményben mit nyújt. És azt kell, hogy mondjam porrá alázza e tekintetben a pl. a Sony-t, Samsung-ot és társait. Nekem nem számít, hogy alma legyen a hátulján, vagy Samsung logó. Egy jó megjelenésű, erős telefont szerettem volna elérhető áron. Ott van. Immáron tulaja vagyok egy Mi3-nak, az asszony meg egy Hongmi 1S-nek. Ba**ok rá ki tudja kimondani, meg ki nem, meg ki ismeri meg kinem. Ki másolt kit, tök nem érdekel. :D Arról meg nem is beszélve, hogy gyárilag root-olt, és már önmagában a MIUI is egy kincs rajta, és rendszeresen frissül, ott a support. Persze, lehet mondani, hogy bárki tud root-olni, meg főzött romot felrakni, de minek is szarakodjak vele? Egy szó és száz nekem nincs bajom velük. Esetleg megszorongatják a Samsung-ot? Hála istennek. A Samsung iszonyat nagy gyártó lett, és iszonyat iramot diktál az árakban, a piramis majdnem csúcsán hatással van minden gyártóra. Itt vette észre nagyon okosan a Xiaomi, hogy melyik kategóriában érdemes versenyezni. Bár féltem őket picit, hogy ez fejükbe száll, de bízom benne, hogy nem.

Új hozzászólás Aktív témák