- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
A Note-t hogy téveszted össze egy középkategóriás Samsunggal? Csak egy példát
- Hasonló árszinten.
Ha mondasz egyet, aláírom, mindenféle magyarázkodás nélkül , egy típust, ami olyan mint a Note, és összetéveszthető hasonlóságot is fel tudsz mutatni.Ha nem akkor meddő vitába futottunk.
Melyikkel? , nem sok ilyen Samu-t láttam fekete-fehér design-nal.. És nem is nagyon lehet elvonatkoztatni a színtől.
Azért emeltem ki az egyes részeket, mert kiemelt mindkettő. Elém leb.sznak egy fekete-fehér telefont , egyből elég kontrasztos ahhoz, hogy észrevegyem, Ha ez egy design eszközként felfogható, akkor bizony egyedibb, mint a piac más megoldásai
-
Note szerintem nem Samu, de mindegy. Két álláspont. Engem nem emlékeztet szerencsére semmire a Xiaomi.
A felhasználói élmény nekem bejött, most egy OnePlusOne esetében kell újratanulnom a droid-ot, mert egyszerűen a miui által megszokott és bejáratott dolgok nem úgy mennek.
-
-
Tényleg?
Ez miben nyilvánul meg? Fossák a készülékeket, és szarnak a frissítésekre, netán nincs rendes közösségi csatornájuk amelyen visszajelzések alapján kerülnek be újdonságok a szoftverekbe?
Háááát merész ez a kijelentésed, de mint mindig, a tudatlanságot nem tartom véteknek, mindössze pótolható hiányosságnak egy készülékgyártó ismerete kapcsán / jelen esetben nem ismerete.
Bírom az ilyen kirohanásokat, amikor egy kínai gyártót sztereotípiákból fiókba tesznek...
Goophone, mit akarunk azzal kérem? dzsunkagyár az , már ha az lenne, a Xiaomihoz képest...
@virkir: ez a valamelyik LG kicsit beleerőltetett szerintem, a Note-nak köze sincs hozzá, Mi3 volt a kezemben, majd nézz meg egyet
@Garada: Na most épp Xiaomi-d van, az az überalles? Amikor meg Samsung volt, vagy tán Alma, akkor az volt az istenek mannája a kommunikációban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest