- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz Dare2Live #102 üzenetére
Az idézett szöveghez:
Egy tesztelő máshogy közelíti meg a dolgokat. Egyet sem kell érteni vele. Szerintem nem reális nekik sem egetrengető változásokat realizálni. Jövőre kíváncsi leszek az S9 tesztre. Már a felső mezőnyben sem lesz egetrengető nagy innováció, csak a kötelező újabb csúcs SoC. Ha nem lesz az előlapi üvegbe integrált fingerprint - ami úgy néz ki majd max a Note 9-nél - akkor a példában említett S9 sem lesz olyan nagy szám, mégis meg fogja kapni érdekes módon a plecsnit. Kötelező reszelgetések lesznek, meg iparági infók szerint az ujjlenyomat-leolvasó középre kerül a hátlapon.Szóval illene a teszt alatt a konkurenciához mérni és az árhoz. Tök nyolc, hogy az elődnél nem nyújt annyival többet, hogy nem tudnak plusz fél oldalt írni a tesztben. Azért lássuk be máshol sincs nagy változás. Pl. iPhone 7 és 8 között.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Graphics #106 üzenetére
Meg tegyük hozzá így is hozza a jó üzemidőt és az átlag 6-7 óra SoT-t.
Egyébként is hiába a 4000-es akksi, amikor a MIUI jobban fogyaszt, mint a stock droid.
Az előrelépést sem reális ilyen rövid idő alatt elvárni. Amilyen sűrűn jönnek ki az új modellek, annyira gyorsan nem követik a chipset gyártók. Úgy őszintén mit raknának bele? S820-at? Kávéfőző nem kellene bele? Halad így is a dolog. Újabb a SoC, mégha nem is olyan látványosan, mint a felső kategóriában. Itt is terjed most a minmal káva kialakítás. Arról nem is szólva, hogy ugyan a nagy gyártók, mit adnak generációról generációra?
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz South Velen #89 üzenetére
Nem azért lett China only, mert ki akarnak cseszni a világgal, hanem korlátozott a darabszám számukra (mint mindegyik gyártónak) a bérgyártásnál. Inkább azt gyártják értelemszerűen, amiből a legtöbbet el tudják adni, hogy újra legyen pénz fejlesztésre és gyártásra. Nézd meg az A1-et: nem tudnak eleget gyártani, úgy kell vadászni a fekete színre, mert sehol nem kapsz. Nem tudnak annyit gyártani amennyi kellene. Mindenki tudja, hogy a nagy gyártók (Apple, Samsungn stb.) előre lefoglalják a kapacitást, amivel a kis cégek nem tudnak versenyezni.
Az sem mellékes, hogy sokan nem értik a miértjét, miért jött az Android One. Évek óta követem a G+-on és más szociál hálón a Xiaomit és nem egy szavazás volt, hogy melyik tetszik jobban az embereknek, a MIUI vagy a Google aktuális OS-e. Sokszor 70-80% fölött volt a stock droid javára. Így nem kérdés, hogy felmérték az igényeket. Persze aki keményvonalas MIUI-s az nem érti csak köpköd.
Dűlőre: hagyd rájuk, úgysem adnak érvekkel alátámasztott választ. Fikázni mindenki tud és könnyebb is. Olyan magyar valóság ez.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Nem tudom mi ez a nagy köpködés a Xiaomira, de nincs igazatok. Nézzük csak meg, hogy egy Huawei mennyibe is kerül, ahol szintén nem S660 van. Saját példámat írom le, mert most vettem nemrég telefont.
Akartam egy középkategóriás telefont 3-4 GB RAM-mal, normális SoC-vel. Huawei P9 lite (2017) és Honor 6x van kb 70-80 ezer között, vagy ott van P10 lite 85-90k között. Ugyanebben a kategóriában kapok Xiaomi Redmi Note 4-et 4/64-es kiszerelésben 55-65k között vagy Mi A1-et 65-75k között, ahol nem kérdés, hogy az A1 agyonüti a P10 lite-ot is. Sok helyen 3/32-es a Huawei P10L, A1 meg alapból 4/64-es és még ott a stock droid is. Én 65-ért vettem Eustock-on, annyiért egy vérszegény P9 lite (régi) jönne ki harmatos 2/16-os kiszerelésben, műanyag házzal és jóval gyengébb Kirin SoC-vel.
De ott van az alsó kategóriás P8L vs. Xiaomi Redmi 4X is, ahol nem kérdés, hogy alulmarad a Huawei azonos ár mellett. Sőt 47k-ért kapni már Redmi 4x 3/32-est is. Nem kell írnom mennyivel erősebb az elavult P8 lite mellett.Akkor most miről beszélünk?
Oppot kár volt idekeverni. Egyáltalán nem olcsók és sokszor nem az EU piacra szánják őket. OnePlus is drágább, annyiért kapsz Mi6-ot is simán.
Fejlődés hiánya is hülyeség, mert a kicsi fogyasztású S625 bőven elég a 100ezer alatti ársávban. Sehol sem adnak erősebb SoC-ot ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Magyarul annyi a biztos, hogy jönni fog és kis kávái lesznek. A többi nem biztos. Ez aztán a hír.
A render meg akár lehet kamu is. Lehetne akár 3 db kamera is rajta. Egyébként is nem egymás mellett lennének inkább, hasonlóan az 5X/A1-hez?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politikai mémek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Steam Deck
- Google Pixel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!