- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg nem tudnak mit kitalálni már.
lecsengett a vékonyítási láz pár éve, most a technológiai uborkaszezonban ismét elővették a fiókból.Kb minden amit be akartak lökni a piacra elbukott de a közelgő iphone airt-t nyilván majmolni vagy beelőzni kell.
-
Theonlymac
csendes tag
Értem én, hogy S25 edge, no de kérem ezeken a dummy fotókon semmiféle edge nincs
-
Na, megoldódott a probléma, azért csak 25 országban lesz kapható az S25 Slim, mert a többi országban S25 Edge néven fogják forgalmazni
-
HaliGab23
senior tag
Kínai gyártók megoldották az akkuméret csökkentést azonos kapacitás mellett.
Meglátjuk.Egyébként most nekem az S24u az 5000es akksival még a legdurvább használat mellett is kibír egy napnál többet.
Gondolom egy napot a slim is tudni fog (kisebb akksi mellett kisebb kijelző). Sokat fejlődött a szoftver is, ami jobb üzemidőt hozott (én betat, android 15 és One UI 7et, használok most az S24u-n már). -
.Szaki.
addikt
válasz
HaliGab23 #19 üzenetére
Tojást biztosan nem lehet majd sütni rajta, mer szerintem a Note7 gate óta a Samsung baromira odafigyel a melegedésre. Viszont ha egy telefonban mindenből a csúcskategória van, ellenben vékonyítanak a házon, akkor csak az akkumulátor méretén lehet spórolni, így a termékcsaládon belül borítékolható a szerényebb üzemidő. Hacsak nem valami új technológiájú akkumulátorral fogják piacra dobni, de akkor pedig szerintem attól lenne hangos a sajtó.
Meglátjuk, a tesztekből majd ki fog derülni az üzemidő.
-
-
DS39
nagyúr
Hajukra kenhetik 0 üzemidővel.
Inkább a sima S25 kapjon Snapi procit nálunk is. -
Byga007
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
A kávamentesítés még ok is de tényleg ez a vékonyítási hülyeség ami engem is zavar. Kisebb akksi karcsúbb hőelvezetés stb stb.
-
túró:gombóc
kezdő
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Na meg Szerbia. Nem teljesen értem, hogy ezt mi alapján döntötték el, már ha igaznak bizonyul a pletyka
.
-
moleculez
veterán
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Szarrá vannak monitorozva a fehasználói szokások, biztos az jött ki hogy ennek van piaca.
Ittvagyok én:
Reggel elindulok, kocsiban a navi miatt töltőn van.
Office: ha akarom töltöm
Hazafele kocsiban navi - töltő.
Otthon este 10 kor töltő éjszakára, ez sokszor kimarad amúgy.Ez szerintem globálisan nagyon sok ember napi rutinja. Aztán ottvan a szabadnap, nyaralás, etc: magsafe powerbank a hátára, kész megvan az a nap is.
-
milkabrams
őstag
Afganisztánban és Líbiában gondolom nagyon mennek az ~1000 dolláros telók.
-
.Szaki.
addikt
Megnéztem az eredeti cikket, mert furcsának tartottam ezt a listát, de annak ellenére, hogy a magyar felsorolásból valóban hiányzik olyan európai ország, ami az eredeti cikkben szerepel (Szlovénia), némileg meglepett, hogy az eredetileg általam a listában keresett Németország nem szerepel. Nekem az furcsa, hogy Ausztriában, Svájcban forgalmazni fogják, de egy majd' 85 milliós országban nem kerülhet a polcra a Slim.
Én csak ezért vagyok kicsit szkeptikus ezzel a pletykával kapcsolatban, de lehet tényleg így lesz.
-
bollokcs80
Korrektor
Most ez lesz az új dili, nagykijelzős, bivalyerős csúcstelefon - a béka feneke alatti üzemidővel.
Nem értem mire jó ez a vékonyítás meg kávamentesítés mánia.
#1: Lajmund: Kuponok mindig vannak, meg az árak is beesnek idővel (bár a Fold-é nem annyira). Inkább abból lenne egy SE kiadás valami régebbi S8 procival, két normális kamerával, pen nélkül, értelmes áron.
-
Lajmund
őstag
Nekem mindegy csak a fold7 jöjjön jó nagy kuponozási lehetőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest