Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch

Új hozzászólás Aktív témák
- 

GerykO
aktív tag
válasz

üzenetére
						"De ha feljebb is lépek, akkor is mindig meglesz a maga hátránya az LP-nek is a CD-vel szemben: mégpedig az, hogy nem zajtalan."
Kinek mi a zajtalanság... Ezt is írtam már. Kérlek ne csak write only módban kommentelj! (#211) GerykO hozzászólásomban már egyszer leírtam. Ajánlom, magam, alás szolgája!

"Hanghűség észleléshez fűződő viszonyáról meg annyit, hogy nem egy jó zenészt ismerek, aki otthon minihifin hallgat zenét."
(#252) GerykO Második off. rész. Ajánlom a read+think, after write mode-ot a topik érdemi használatához.
Én is találkoztam már igényes prostival, meg igénytelennel, hidd el, mind a kettő prosti volt.

Sosem voltam rászorulva ilyen szolgáltatásokra, viszont havert befizettük volna egy körre, de ki se mert szállni a kocsiból.
 Pedig milyen édesen csalogatta a kis fogatlan, és milyen jó felvétel lehetett volna belőle. 
 Szerintem attól ijedt meg a srác, amikor egy hasonlatban homlokhorpadással fenyegették meg. 
Komolyan ilyen dolgokon szeretnél lovagolni? Ne vedd az életet túl komolyan, úgyis belehalsz...

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#285) Auratech:
 Itt egy példa: (#283) Ba cy lus: "mert mondjuk van egy időszakom, amikor egymás után többször" Rongyosra koptatja, mint tini a Baywatchot. 
 Vagy az a faktoriális az marginálisan megváltoztatja a mondat jelentését? Ne egy speciális esetet vegyél alapul. Ha lenne 100 LP-d, és mindegyiket szeretnéd, elvégre azért adtál ki érte sok pénzt, akkor nem egyet hallgatnál sokszor... Vagy ez is logikátlan feltevés? Vagy csóró vagy és, "ha nincs ló, jó a szamár is" elv alapján élsz? Persze struccpolitika, csak vigyázz, nehogy úgy járj mint az Armageddon-ban, hogy épp egy ferritrétegen landolsz, mert az fájdalmas lesz. 
Vagy te milyenre gondoltál? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
 - Arc Raiders
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
 - Futás, futópályák
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - 6000 napnál régebben regisztráltak
 - Seed szerver topic
 - Lexus, Toyota topik
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Bestbuy játékok
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
 - Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
 - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
 - Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pedig milyen édesen csalogatta a kis fogatlan, és milyen jó felvétel lehetett volna belőle. 

Itt egy példa: (#283) Ba cy lus: "mert mondjuk van egy időszakom, amikor egymás után többször" Rongyosra koptatja, mint tini a Baywatchot.