Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
megyeri
tag
Megtaláltam! Ráadásul pont a Vodafone vezérigazgatója állította, hogy nagyjából azonos a három hazai szolgáltató részesedése. No persze százalékok nincsenek, mert ezt üzleti titokként kezelik...
dddd4:
A "hónapokkal ezelőtt" kifejezés a mobilinternet szempontjából szerintem hamar elavul, hiszen elég egy-egy új akció, és módosul az arány... -
megyeri
tag
Mielőtt hivatkoznál más helyeken dddd4 értékeire, felhívom a figyelmedet, hogy dddd4=ddddd4 userrel.
Én is próbáltam megkeresni azt az Internet Hungary konferenciáról készült cikket, amiben arra hivatkoznak, hogy nagyjából egyforma a három szolgáltató piaci részesedése, de nem találtam...
Mindenesetre amíg dddd4 nem linkeli be a forrását, addig az általa megadott értékek számomra nem hitelesek... Emlékszem még a T-Mobile 99%-os lefedettségét 90%-ra, majd a nyomásnak engedve 95%-ra taksáló hozzászólásaira...
-
megyeri
tag
Már csak az a kérdés, hogy mikor jönnek az első eszközök, amik ezt a sebességet támogatják is. Vagy a mostaniaknál egy frissítés megoldja a dolgot?
Azt olastam, hogy a három szolgáltatónak a Mobilinternet piacon nagyjábol azonos lehet a részesedése. Minden esetre érdekes, hogy mennyivel másabb a stratégiájuk. A Pannon például beéri a 3,6-os HSDPA-val is, viszont "mindenhol" van EDGE. A Vodafone már mindenhol 7,2-es HSDPA-t ad, de ha az nincs, akkor csak GPRS. A T-Mobile meg a kettő között...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest