Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

14,4 Mbps-t tesztelt a Vodafone

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Már az ablakban a hipergyors mobilnet.

A tavaly megkezdett, a Huawei által támogatott 3G hálózatra történő áttérés befejeződött, így mostantól a vállalat mobilinternetes hálózata a legmodernebbek közé tartozik. Az új Huawei HSDPA rendszer lehetővé teszi a 14,4 Mbit/s-os névleges letöltési sebességet is, melyet a Huawei és a Vodafone a világon már több helyen is tesztel.

Hirdetés

A sikeres együttműködés egyik következő lépése a 14,4 Mbit/s-os mobilinternetes letöltési sebesség magyarországi tesztelése. Október végétől elkezdődnek a 14,4 Mbit/s-os technológia labor tesztjei, az élő hálózat ezt követően fogja támogatni az elérhető legnagyobb letöltési sebességet. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a Vodafone adathálózatában elérhető elméleti maximum a jelenlegi 7,2 Mbit/s-ról a duplájára emelkedik.

˝A mobilinternet egyre népszerűbb Magyarországon is. Ennek egyik következménye, hogy folyamatosan nő az ügyfelek igénye arra, hogy egyre gyorsabban és kényelmesebben használhassák a világhálót. A Huawei kiváló partnernek bizonyult abban, hogy XXI. századi technológiák segítségével tudjuk kielégíteni a különböző felhasználói igényeket. Hiszünk abban, hogy a Huawei innovatív szolgáltatásaival a Vodafone ügyfelei is egyre elégedettebbek lesznek˝ - mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

˝A Huawei a különböző szolgáltatások szerteágazó igényeinek figyelembe vételével alakította ki a legmodernebb mobil szélessávú megoldásokat a Vodafone számára, melyek nemcsak a jelenlegi, de a jövőbeni kihívásoknak is megfelelnek. A Huawei elkötelezett mind a gyors hálózatkiépítés, mind a kiváló minőségű szolgáltatások biztosítása iránt, amit a jelenlegi, 14,4 Mbit/s-os tesztek is alátámasztanak˝ - mondta Wan Zhi, a Huawei Magyarország ügyvezető igazgatója.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.