- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Sose gondoltam, hogy én még valaha droidot fogok használni, de most egy tablageppel betoppantam a Lollipoppot használók táborába. Nem rossz, tablagepre még használható is, de a telefonomra nem kéne.
Egy napos sincs mondjuk, de eddig stabil.
Kivancsi leszek ujabb Droid nekunk jarni fog-e.
-
sefan67
aktív tag
Már ötször feltettem telefonra, eddig egyszer sem bírtam 1 óránál tovább. Ment vissza a KitKat.
#9 Batman1235 - szintén, tapasztalataim alapján teljesen egyetértek! -
janeszgol
félisten
A legalsó kategóriában most jött el a KK 8Pl Vodafone). Nálunk inkább ezek fogynak. Szóval 1 év múlva ilyenkor már Lollival vehetünk telefont 20k alatt.
Csak a csúcsban hozzák el a frissítést, meg még pár kiválasztott telefonra. A többiek vegyenek újat. (A gyártók mondják, nem én.)A kedvencem az, amit itt ovlastam valamelyik topicban (azt hiszem Lollinál vagy a KK-nál), hogy a sony melyik telefonjaira adja ki a frissítést? Válasz: még nem jelentek meg azok.
Ez ütött.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
batman1235 #9 üzenetére
5.1.1-re már nem ezt mondanád
@Zolik: Zavar ? #NEXUS !
amúgy vagy 3 kisebb frissítés vagy 1 fő verzió amennyiben a kötelező időn (18 hónap) belülre esik.
-
Zolik
senior tag
én az ilyet törvénybe szabályoznám, mert egyértelmű mire megy ki a játék a gyártók részéről. ha kell az új droid vegyél új telefont, a régi meg le van szarva. a google is hagyja magát ezen a téren és képtelen kiadni hogy minden olyan készülékre köteles a gyártó megcsinálni az új főverziót aminek a rendszerkövetelményei megfelelnek.
-
batman1235
csendes tag
Én még mindig 4.1.2-t használok
akármennyire nagy újítás volt a 4.4 meg az 5.0, szerintem még mindig a Jelly Bean a legkiforrottabb android -
embe
nagyúr
Ja mert sok gyártó inkább kiad egy "új"-nak mondott modellt, mondván vedd meg ha új rendszer kell, mintsem a Google ajánlása szerint kihozná a frissítést normálisan.
-
Cathulhu
addikt
Nem lenne ez gond, ha az 5.1 terjedne igy, es nem a bughalmaz 5. En is inkabb maradtam 4.4-en, pedig ez sem tokely, de legalabb mar megszoktam a hulyesegeit.
-
ctvagyok
őstag
Érdekes lenne, ha nem jönne minden kis szar dologra egy új főverzió. De hát akkor mi adná el az egészet.
Nálam 2.3 a legrégebbi droid otthon. Egy 5"es tábla, egy maggal. Ma van 23 nap üzemidővel amiben volt 40 perc kijelzőidő is. Csak erre kelek, mert még sosem hagyott cserben. -
Zoja™
őstag
Azért egy froyo-s ketyerét ,,beújítanék " itthonra, csak a nosztalgia kedvéért.
-
rootkiller
őstag
Lesz ez jobb is, kellenének hozzá a gyártók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest