- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
-
válasz
Rinocerosz #47 üzenetére
"Ahogy a tesztekben láttam az s10 exynos és a s10 snapi között 1 óra üzemidő különbség van a snapi javára." <-
, ez sokmindent megmagyaráz a "jól teljesítő" kínaitelefon témában
Snapis csamcsung terméket meg Európában nem kapsz
Nagyon ritkán cserélem a telefonomat, mindíg alaposan körüljárom a szitut vétel előtt, ami eddig volt droid fronton s2 (akkoriban a hüjevej még kamu iphone-okat gyártott 100$-ért), utána s7edge - ami olyan üzemidőt virított, amit sok 5Ah-s akksijú telefonszörny is megsüvegelhet/a korabeli szifonnal pedig felmosta a padlót Magyarósi Csaba szerint is, hiába volt exynos.
A törés után kezdtem nézelődni, de az s7 utáni modellek visszaestek üzemidőben, ami elég csúnya dolog...
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Dare2Live #35 üzenetére
Tisztába vagyok vele, eddig nem volt olyan samsung verzió amit ne próbáltam volna
.
Viszont az Oreóhoz képest szerintem sokkal jobb lett a felület, nincsenek ezek a mikrolagok, átlátható + jó funkciók vannak benne és ami nekem nagyon fontos a jó dizájn. (Konkurenciánál úgy néz ki, hogy ios copy vagy a sima android ami leginkább az elfekvőre emlékeztet)
Úgyhogy szerintem ezzel a samsung jó úton halad.Az exynos valóban gyengébb, sokkal jobban örülnék a sanpinak mert ha nem is a teljesítmény, de az energia takarékosság miatt már megérné ( Ahogy a tesztekben láttam az s10 exynos és a s10 snapi között 1 óra üzemidő különbség van a snapi javára.)
Remélem lesz valami ebből a Samsung + AMD dologból mert az már igazi konkurencia lenne a Snapinak és a Apple A SoC-nak. -
Az s8-s9 komoly visszaesés volt üzemidőben, ez okozta a fanyalgást, és az s10+ nagyobb akksija sem oldott meg mindent:
A notebookcheck-es akksiidő-tesztekben az s10+ sem brillírozik sem a 7 edge-emhez, sem pl a Oneplus 7T-hez képest.
-
jacis
nagyúr
Én S10+ telót használok és szerintem teljesen jó az üzemideje. Kíváncsi lennék hogy a fanyalgok közül hányan használnak huzamosabb ideje S10 szériából származó telefont.
-
-
devil-k
nagyúr
válasz
Juhaszatti #39 üzenetére
Erről vitatkozhatnánk. Ismétlem: Samsungos voltam, nem elfogult Almás vagyok.
A Huaweit inkább hagyjuk. -
djtörök
senior tag
Hiába a 120hz-es képfrissítés, ha a 200hz körüli PWM kiveri az arra érzékenyek szemét.
-
Legeyn 800Hz-es mint a tévém amit 10 éve vettem
TrueMotion.
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Schuler888 #28 üzenetére
Tényleg nagyon jó felület, de a sebessége hagy kívánnivalót, a random akku problémák mellett.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Rinocerosz #32 üzenetére
One UI elött se voltak samsungok aku bajnokok, hogy diszkréten fogalmazzunk. folyamatos lemaradás cpu vonalon, exynos anomáliák se segítenek.
-
CsabaZz
tag
Már épp ideje volt, az S10-nek is illett volna min. 90 Hz-es kijelzőt kapni, ha már a konkurrenchio is megcsinálta. Csak legyen ebből is 1 TB-os verzió! És legyen rá pénz.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Schuler888 #28 üzenetére
One UI-nak egy baja van, mégpedig az üzemidő mert szerintem többet ki lehetne sajtolni a telefonokból. Viszont minden másban nagyon szuper ( legalább is nekem ez a felület tetszik a legjobban, már nagyon régóta)
Persze leginkább a grafén akkumulátort várom, de szerintem az még 2 év :)
-
Wow
Akku gyilkos.
-
devil-k
nagyúr
Akár élvonalban is járhatna a Samsung, ha létrehoztak volna egy olyan OS-t, mint az Apple... Írom ezt 8 év Samsungozás után...
-
joey04
titán
három lehetőség áll rendelkezésre a képfrissítés szabályozására. Nyilván opció a 120 Hz folyamatos kényszerítése, a fix 60 Hz, illetve az automatikus beállítás.
Ez jó hír! -
szabakaa
aktív tag
Oké hogy 120 Hz, de a Samsung telefonjaim (S3, S5, S8, S9) még a 60at sem tudták tartani az első pár hónap után. Szoftveresen nagyon rendet kéne tenni, amit persze nem fognak.
-
válasz
Schuler888 #25 üzenetére
Elég pofátlanul termelik az Atacama sivatagban. Leginkább a villanyautó-őrületet etetik vele.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Juhaszatti #24 üzenetére
Igen, de amikor utoljara olvastam, egyedul kinaban lehet pofatlanul a kornyezetvedelmi szabalyozasokat lesz@rva kitermelni, es a technologia is eppen ezert ott a legfejlettebb leggyorsabb, errol anno a gazdasagi haboru elejen volt egy tortadiagram es kina volt a fenti okok miatt a legnagyobb
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Schuler888 #23 üzenetére
A világ lítium kitermelésének kb fele Dél-Amerikából jön, a legnagyobb lelőhely Bolíviában van. Azon kevés nyersanyagok egyike, amivel nem függ a világ Kínától. Persze ott is sok van.
-
Schuler888
senior tag
válasz
t72killer #22 üzenetére
Egyelore is az tartja vissza a technologiat, hogy draga, viszont tudvalevo h csucskeszulekekbol megy el a legtobb, tehat minel hamarabb megterul annal hamarabb szivarog lejjebb, a litium keszlet amugyis korlatozott, es egyelore kinaban van a legtobb, tehat surgeto a dolog a jelenlegi gazdasagpolitikai helyzet miatt is
-
válasz
Schuler888 #21 üzenetére
=tippre 1000EUR alatti telefonban ez 2022?
-
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Schuler888 #14 üzenetére
-
5griver
újonc
Remélem jó kis készülék lesz
-
+Schuler888, köszi
A xiaomi nem játszik, nincs usb 3.1-es modelljük, a cikk témájául szolgáló light-verziók is nálam helyből kiesnek azonnal ha kiderül, h usb2.0-val szerencsétlenkednek.
#11: az app-felügyelet jó hír
. A grafénes akksikat még meglássuk.
-
Schuler888
senior tag
LoL. A huaweiben nagyobb akksi van, az bir 100 orat a samsung meg 91et. Ugy hogy utobbi sokkal tobb pixelt mozgat meg.
Ez nagyon nem a "jóval jobban kategória"
[link]
Egykutya mind, nuansznyiak az elteresek a litium technologia reg elerte a sajat hatarait. Az energizer bunkofonja, nah az tenyleg jelentos valtozast hozhatott volna, de nem kellett a nepnek.. -
Schuler888
senior tag
válasz
Elit3Zotya #12 üzenetére
Es erezni kulonbseget? Ha igen hol? Sajnos meg nem volt szerencsem se 90 se 120 hzes telohoz amiota mar nem vagyok benne az "iparban"
-
Schuler888
senior tag
válasz
t72killer #10 üzenetére
Volt S7E-m. Most s10+ egyszeruen lelovi azt az appot ami gyanusan sokat fogyaszt.
Szerencsere a samsung elsokent hozta be a sok parameter szerint beallithato energitakarekos modot es a full energiatakarekos modot is. Jelenleg ha vki kihasznalja az okostelojat muszaj mindennap toltenie ha masnap is teljes biztonsaggal akar munkaba menni.
Na de ha ez megvalosul:
[link] -
válasz
Schuler888 #8 üzenetére
Nem csak a hardver van, a ROM is: nálam volt, hogy az s7e az esti 70%-ról reggelre 1%-ra merült, mert vmi kacat (mobilevoip) beakadt. Volt hasonló - de enyhébb - kideríthetetlen rendszerfolyamattal is.
-
Schuler888
senior tag
A komponensek evrol evre kevesebbet fogyasztanak lasd csikszelesseg csokkentes, de azonos csikszelessegen is modellrol modellre csokken evente, ahogy a kijelzok is, ezekrol mindig van direkte kimutatas, de azert melle az "extra litium" nehogy mar baj legyen..
bar sztem en mar kivarom amig a samsung a piacra dobja vegre a grafen akksijait, minden evben mutatni kell valamit, remelem 2021ben az lesz a nagy truvaj
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Schuler888 #4 üzenetére
Hiába az akksi méret növelése, ha a hozzá kapcsolódó optimalizálás kuka. Szerinted a kínaiaké miért bírja jobban?
-
válasz
Schuler888 #4 üzenetére
Az, hogy nagyobb az akksi még sokat nem jelent. Energiatakarékosabb komponenseket kérünk, nem extra lítiumot.
-
Inkább azzal foglalkozzanak, hogy csinálnak egy minőségi transzflektív kijelzőt, ami nem coppantja le az akksit, ha nem abszolút minimumra van húzva a fényerő...
#2: +1, ez egy telefon... Még ha a sok Hz társulna mondjuk 6k felbontással és egy VR-kép/mozinézegető szemüveggel, akkor lenne vmi értelme.
-
jacis
nagyúr
Ez jó hír. Bitang jó lesz használni 120Hz-en 👍😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest