- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rinocerosz #61 üzenetére
Igen, az s7e még rendben volt, de később hiába vágták hozzá a nagyobb akksit...:
És igen, +20% körüli SOT marhasok, annyit jelent, mintha full lemerült állapot helyett 20%-on jutok el a töltőhöz. Régebben a samu előnye a "chinaphone"-okhoz képest az üzemidő volt - ez most totál elolvadt, a snapis samsungok kb azonos szinten vannak az olcsóbb kínai ajánlattal, míg a csóri európainak szórt exynos kacat meg lemarad.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Rinocerosz #61 üzenetére
"Nagyon remélem az s11-ben ezeket a problémákat már orvosolják."
A probléma a szokásos. Megint le lesznek maradva 20%al azonos perf/watton. Ezért aztán agyon optimalizálnak ami miatt bejönnek olyan dolgok mint az 1seces wake on time....
Azt hittem, hogy tanultak a korábbi esetekből de nem. pl nem lehet Cortex dizájban lemaradni amikor azok 15-30%al jobb perf/wattot adnak. Erre 990 Cortex A76al jön. Eközben Snapi 865 Cortex A77el.
magyar cikk hátha vki belekukkant.De amúgy tanultak az esetből kidobják az exynost a jelenlegi formájában. 2021től nem lesz saját dizájnja Sasmungnak. (Még ha azt el is keresztelik exynosra)
-
Dare2Live
félisten
válasz
Rinocerosz #47 üzenetére
Nálam azért pár S kimaradt... ~2évente cserélek telefont.
Exynosok kb úgy vannak belőve, hogy hozza snapi teljesítményét. Csak ehez +10-20%nyi fogyasztás társul. Meg ugye ott a lassú wake on, mikrolag. Ilyen egy 845nél nincs. Nagyon bejön rengeteg év samsung után.
Érdekesek a linkelt cikkek, ha jobban bele akarsz ugrani a témába.
Aksinál van mégegy szempont amit a cikk nem érint az pedig, hogy game/power app fejlesztők max adrenosnapira optimalizálnak. Ez nagyon sokat számít.UI örülök tetszik én S10et kihagytam és mivel S11 exynosa is egy gennel le van/lesz maradva cortex vonalon sztem az is kimarad. 99%, hogy a -15% teljesítmény megint +15% áramfelvétellel lesz kiküszöbölve.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Rinocerosz #52 üzenetére
-
válasz
Rinocerosz #52 üzenetére
Köszi
. Nem semmi, tehát ha az ember európában normális akksiidőt akar, akkor samu kilőve. Köszönjük samu...
-
válasz
Rinocerosz #47 üzenetére
"Ahogy a tesztekben láttam az s10 exynos és a s10 snapi között 1 óra üzemidő különbség van a snapi javára." <-
, ez sokmindent megmagyaráz a "jól teljesítő" kínaitelefon témában
Snapis csamcsung terméket meg Európában nem kapsz
Nagyon ritkán cserélem a telefonomat, mindíg alaposan körüljárom a szitut vétel előtt, ami eddig volt droid fronton s2 (akkoriban a hüjevej még kamu iphone-okat gyártott 100$-ért), utána s7edge - ami olyan üzemidőt virított, amit sok 5Ah-s akksijú telefonszörny is megsüvegelhet/a korabeli szifonnal pedig felmosta a padlót Magyarósi Csaba szerint is, hiába volt exynos.
A törés után kezdtem nézelődni, de az s7 utáni modellek visszaestek üzemidőben, ami elég csúnya dolog...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Rinocerosz #32 üzenetére
One UI elött se voltak samsungok aku bajnokok, hogy diszkréten fogalmazzunk. folyamatos lemaradás cpu vonalon, exynos anomáliák se segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest