- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Rinya...Szép és jó a dollár árfolyam...csak ha a dollárral nézed az is 420k-425k...Rohadtul nem 485k..
Az európai ára meg 1350 euro...Vagyis ha kimegyek röcsögefalvára ahol már az euro az alap, ennyiért vágják hozzám. Ez 440k....Ez sem 485k...Undorító ami ebben a nyomorult országban megy, és akkor te vagy a bűnöző ha trükközöl ahogy tudsz...
Ráadásul a szutyok exynossal.... Nagyon elszállt a samsung, remélem odaverik a kínaiak megint.... lassan jöhetnek a xiaomi elleni szankciók is.... -
GeryFlash
veterán
Nézd már meg, a eggyel eltolták a számozást, a ,, Kisebb kijelző, aksi így egyértelmű hogy olcsóbb is." ugyanígy igaz az S20-S20+-ra is, csak egy sima átnevezés történt.Persze lehet jönni hogy de hát fejlődött a tavalyihoz képest pl 120HZ, de ezt tudjuk már be az évenkénti kötelező fejlődésnek. Szerintem még soha nem volt olyan hogy 900 dollár legyen valamelyik cégnek a legolcsóbb flagship telefonja. P30 is 750-en kezdett.
-
laci1892
őstag
Jó azért ez csak rész igazság.. mert van az államokban élő rokonom. Ott is pofátlanul mennek fel az árak. És ez hogy fizessük meg a minőséget.... Elcsépelt bullshit.
Értem én, de senki ne akarja már nekem megmagyarázni hogy például az s20 tudása arányban van az árával mert körbe röhögöm.
Tekintsünk el attól hogy járt a Huawei most, meg milyen botrány van körülötte de a mate 30 pro -nál az ár érték arány egy kicsit magasabb. Sőt alapvetően az egész szériánál az...
Igen a kínai Top márkák sem olcsóbbak okvetlenül... De több racionalitás van az árazásukban lassan mint az álmában, meg a samuba.
A másik amitől falra mászok... Évente fossák ( nem csak a Samu ) futószalagon ki a telefonokat minimális fejlesztésekkel, maximum PR bullshit mellet.... Baszni rá közben mekkora ökológiai lábnyomot hagyunk magunk mögött. A lényeg hogy év végén a kici kínainak ott legyen a zsebébe a hámhúsz'
2 generációnként szoktam én is váltani. Idáig note 8-am volt. Az s9 egy erős facelift volt, aminek semmi értelme nem volt anno az s8 után... ( Szubjektív vélemény )
Aztán nálam jött az S10 ami már oké.
Persze itt az s20 esetében nagyobb az innovációs lépték de egyáltalán nem fogott el a KELL érzés, mint pl az S10+ esetében.
(Y)
-
lolal
senior tag
csak Apple eszközeim vannak, debiztos kínai szarokat használok. Ettől függetlenül, ha valami drága akkor drága. Nem kell megokoskodni, hogy nem az mert minőség meg ilyen szar pr szövegek. Xiaomi is elég minőségi, ráadásul snapdragonnal nem ezzel a trágyalé exyfossal mégsem ennyi. Ja kamera az is tudta már ezt. Mosógép gyártó vállalat meg nem az apple hogy ikon legyen, akármennyire kapálózik. Igazából lényegtelelen, a végterméket mindig az átlagember fizeti. És ha valami több akkor másra jut kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest