- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Látom ájfón fan vagy.
Természetesen az Apple vezetne magasan. Miért? Röviden elmondom: Samsung balfasz*, Sony balfasz*, HTC balfasz* a négyzeten, "kici" kínaiak legdrágább telefonja is 130 ezer forint környékén megáll (plusz itt nincs egy hivatalos adat sem, csak találgatnak még a hozzáértők is).*
Huawei-nek és az LG-nek a legdrágább telefonja sorban kb 160k és 200k huf (független, értelmes helyről). Szolgáltatóknál még kevesebb.
Kimaradt valaki? Ja igen. Az MS balfasz*.*= ez nem azt jelenti, hogy örökre így marad.
-
janeszgol
félisten
Megérdemli a Huawei. A kedvenc márkám amúgy telefonokban. A második az LG.
Egy gond szokott lenni Huawei fronton és az a frissítés. De engem ez nem zavar, mivel a telefonjaik minősége kiváló. Illetve nekem a szoftver is bejön. (Kezd divat lenni a menü nélküli UI.)Mivel nem vagyok egy spicli, nem jelentem, de a #9-es HSZ-ben minden betű baromság.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest