Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Véleményemet én is megosztom akkor, még sehova sem írtam le
Nekem a telefon a kinézete miatt nagyon tetszik, ezen rendesen látszik, hogy a jövőből van. A töltés animáció egyszerűen gyönyörű, a szögletes, nem lekerekített sarkú designba már rég óta szerelmes vagyok, csak sajnos nem ez a mai trend. Ha aktívan lehetne használni a hátsó fertáját a telefonnak, az még egy pluszpont, hátlap design-t konkrétan ha szoftveresen cserélni lehetne, az hatalmas lenne.
Úgy érzem, csak akkor használnám a forgatást, ha a multitasking szoftveresen rendesen meg van oldva. Szelfizni nem szoktam, viszont az nagyon kényelmes lenne, ha egy forgatással tudnék két alkalmazás között váltani, sokat használnám így a második kijelzőt.
Kamera pedig valószínűleg világelső lesz, még azért jó lenne látni, milyen képeket készít valójában, viszont gondolom ez a modul majd több telefonba is megérkezik majd.
Egy szó, mint száz, ha nem 850 ezer forint + áfába kerülne a telefon, megjelenés napján lecsapnék rá.
Várós a Mi Mix 4 (ha lesz), és ha ugyanilyen formája lesz a készüléknek (nem lekerekített sarok, hanem szögletes), akkor lecsapok rá, abban az esteben, ha hasonló árazású lesz, mint a korábbi Mix modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártók szeretnek túlozni, ám a kávamentesítésben trendindító Mi Mix széria új tagja biztos érdekes lesz. Videón a Mi 9 Pro 5G.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest