Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Amugy ez tenyleg nagyon emberfuggo. Engem pl. kikergetett a vilagbol a Galaxy Nexus kapacitiv home gombja, ami ertesitesi LED-kent is szolgalt. Hiaba volt latvanyos, ha nem lehetett beallitani egy "ne zavarjanak moddot" hogy x-y ido kozott ne villogjon, mint stroboszkop a palyipusztai sarokveretos diszkóba'.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Lord Sidious #274 üzenetére
* rendszert
*helyedben
Ha nem jonne at: eros sarcasm!
-
Lord Sidious
senior tag
Oszott kepernyonek aztan k***a sok ertelme van 4,7"-on
Eleg az tableten is, bar sok ertelme iPad minin sincs csak a 9,7"-on.
Lehet tobb ájfon volt a kezedbe (igaz csak dobozban), de attol meg nem ismered a rendszerd. Halkan megjegyzem... en a hejedbe nem lennek buszke egy szurke importos mutyi zugarus eladosagra. Ha meg MM es tarsai arra sem
szvsz
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
tomboy0013 #200 üzenetére
Ha tudsz egyéni gesztusvezérlést meg automatizálható funkciókat kapcsolni iPhone-ba akkor szólj és visszavonom a primitív jelzőt addig viszont nem tudom miért ne lenne az egy androidhoz képest.
Igen tudsz, sőt van vakoknak szövegfelolvasás, ami 3th appokon belül is működik és még kismillió dolog, amiről az átlag user meg az akinek megfordult a kezébe pár napot egy iOS-es kütyü az baromira nincs is tisztába a full feature-ökkel.
Ameddig nem tudom a saját igényemre állítani addig nagyon nem tudok mit mondani róla, igaz ez a belsőre és a külsőre egyaránt.
Jail break, vagy ha nem akarod, akkor ott van millió lancher iOS-en is.
Borzasztó merev a rendszer és annak tényleg jó akinek az Apple logikája a kényelmes, de ha vannak saját elképzeléseid onnantól kuka az egész a kötöttség miatt.
Ja és kicsit stabilabb is. Mondom ezt úgy, hogy tavalyig 6 éven át folyamatosan iOS és Droid használó voltam párhuzamosan, és nem az alsó kat Droidokkat. SGS 1-2, Note 1-2 megjelenéskor, Galaxy Nexus, Nexus 4-5-5X megjelenéskor Moto X 1-2 st gen,
Fényképezni meg az iPhone is tud úgyhogy annyira nem meglepő hogy azzal fényképeztek.
csinálj egy vaktesztet gyári szoftveres képekkel, kül. fényviszonyokkal, X-Y gyártók között. Amúgy meg mielőtt jön a bulllshitelés. Igen minden szart be tudsz állítani iPhoneon is fotózásnál, ISO, RAW+JPG mentés stb. (szedd le a millió programból egyett pl camera pro) persze attól mert mindent be fogsz tudni állítani az még nem fogja azt jelenteni, hogy fotózni is fogsz tudni. Én kb. fél éve képzem magam a témában autodidakta módon, mert egy hobbim lett, és nem olyan egyszerű megtanulni a fotózást sem, ahogy Móricka elképzeli.
Ettől függetlenül mindenki azt használ amit akar, meg mindenki el tudja dönteni mi tetszik neki de ezek bizony tények amin nagyon nincs mit vitatkozni. Számomra nem optimális mert szeretek mókolni a külyüimmel, de akinek erre nincs igénye annak tök jó ez is mert pl az alkalmazáskínálattal az átlagos igényeket ugyanúgy ki tudja szolgálni mint az android, kivéve amik mélyebben érintik a rendszert.
Pontosan. Nekem azért esett ki a Droid végül, mert a munkámhoz kellő appok nagyon nem voltak meg jó minőségben vagy egyáltalán Droidon. (Crestron, Cisco, MS, Adobe appok stb.)
-
Lord Sidious
senior tag
Érthető. Azért 5 év az 5 év
Az SE viszont nagyon jó sikerült. Én is fix, hogy arra cserélem le a 6-om, mert i7 mellé valami könnyebben kezelhető méret kéne, jó HW-vel. Egyedül az zavar, hogy nincs belőle 128-as verzió csak 64, mert én pl. elég sok Appot használok, amik elvesznek 25 GB-t kapásból (és egy játék sincs köztük), továbbá a zenéim egy része M4A 1864 kb/s Lossless-be van fent a másik meg 384 kb/s M4A-ba (4000+ zeneszám) plusz fotók videók stb. De elég lesz a 64-es is sztem, mert max. i7-re megy minden zene, az SE meg podcastba válogatva a gyakrabban hallgatottak.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
buvartacsko #190 üzenetére
Nekem az iPad mini 3-am, ami HW-ben ugyan az mint a 2, nagyon smoot és stabil iOS 10-el szerencsére. 9-el nekem volt pár akadás, viszont 10.2-vel azok is megszűntek.
-
-
Lord Sidious
senior tag
Elhiszem, hogy van ilyen is. Nekem is van kollégám, akinek már 2,5 éve ugyan az i6-ja van meg és semmi baja nincs. Én szívtam vele, de nagyon. Anno i5-nél volt egy cserém, mert beleesett a főkapcsolós parába és volt egy lila szösz a kameába, de a cserél még most is megvan és vígan teszi a dolgát, stabilan anyum szolgálatába.
Amit én tapasztaltam eddig, hogy új típus bevezetésénél vannak gebaszok. (i4,i5,i6...)
Viszont az iPad szériák nagyon jól és tartósra sikerednek. A régi iPad mini 1st gen-en még mindig működik és szüleim tudják használni alap dolgokra. Az én iPad mini 3-am is atom stabil és munkára és szórakozásra tökéletesen használható, ill már közel a 400 töltési ciklushoz is még mindig 92%-os a kapacitása a telepnek. Apple TV 4 is nagyon jól sikerült termék lett. Én legalábbis nagyon szeretem.
Az iPhone-ok viszont i5-i5c-i5S-i6 szériánál Cookék alatt nem lettek kiemelkedőek összeszerelés szempontjából. Legalábbis sokkal több selejtes eszköz volt, mint anno 4S idején. (jó tudom azóta kb. 20x-osára ugrott az eladási szám, így a gyártás alatt is több lesz a selejt valószínűsége, ill. a 2,5D- kijelzőt, mint az i6-nál anno egyik gyártó sem tudta normálisan megcsinálni illesztés szempontjából.) de ez akkor is elég gáz volt számomra, és volt egy időszak, amikor azt mondtam, hogy ha a 7-el is szívás lesz, akár a legapróbb, akkor nekem ennyi volt az Apple, legalábbis iPhone szempontból. Szerencsére az i7 tényleg nagyon jól sikerült, bár elég ciki lett volna ha 3 év alatt nem sikerült volna kimaxolni az összeszerel minőségét ugyan azon a formán....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tízéves évfordulóra szánt, OLED kijelzővel szerelt variáns döbbenetesen magas kezdőárral kerülhet piacra.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- LEGO klub
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Amazon Fire TV stick/box
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest