- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
Petya25 #4736 üzenetére
Gondolom nálad azért megfelelő használat és tárolás eredménye hogy még ennyit bír az akku.
Én azon is csodálkozom hogy még 2 percig használható azok után ahonnan és ahogyan előkerült.
Rákerestem a kisautóra és látszik hogy egy műannyag "szívószál" -nak kellene tartani az antenna vezetékét.
A távirányítóban cserélhető a quartz kristály. Jelenleg egy 27.195 mhz-es van benne amivel működik a versenyautó. A másik autóm egy dickie BMW M3 GTR. Ennek a távirányítója eléggé leharcolt, nincs elemtartó fedél, illetve törött az antennája. Szétszedtem és 27.145 mhz-es a kristály benne. Ha kicserélem a versenyautó távirányítójából a 27.195-öst egy 27.145-ösre akkor irányítható a BMW is?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Ma szert tettem egy távirányítós autóra. Maga az autó szobában volt tartva de a távirányítót, akkut, töltőt meg a távirányítóba való elemtartót és fedelét is úgy kapartam elő az udvarról.
(2 évet biztos hogy kint töltöttek)
A képeken már megtakarított állapotban vannak.
Az akku kuka, fél nap töltés után 2 perc alatt teljesen lemerüll.Arra jó volt hogy meggyőződjem az autó és a távirányító hibátlan működéséről.
A kérdésem annyi hogy milyen akkut ajánlotok bele illetve hogy a töltő alkalmas-e Ni-MH akku töltésre is vagy csak a NiCd ajánlott?
Gondolom hogy nem egy nagy cucc de a 9 éves kisfiamnak szánom, ő most ismerkedik az rc világával.
Van egy másik rc autó is amiben tanácsot kérnék,holnap lefényképezem.Az egy másik gyártó, talán dickie.....
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest