Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Visszatértem vásárlás elötti tanácsért...
Leszűkült a vásárlás mizéria táv. kapcsán...
Turnigy TGY i6 AFHDS lesz a kiválasztott, mivel nem egybe veszem a helivel, így a kérdés nyitva marad....
Hobbyking-ről lesz valszeg...az még nemdőlt el melyik heli...T-Rex 450 avagy Assault 450DFC.
Mennyire megbízhatóak általánosságban a clone helik? azt hiszem az Assault 80%ban Align kompatibilis. -
Apollo_21
addikt
válasz
Peaceliker #1278 üzenetére
60-70ből "csupaszon" simán meglehet venni..+ kell még némi ez+az hozzá...de ennyiből a felépítmény simán vehető sztem.
-
Apollo_21
addikt
válasz
zolisx4 #1274 üzenetére
Elsőre akarom megtalálni azt a közepes szintű cuccot ami megérte a pénz ráfordítást.
És ehhez egy közepes árfekvésű táv és a 450 jó társnak tűnik.
Sokan mondják h nem a repüléssel van a konkrét baj hanem azzal h még felsem fogok szállni vagy akkora gázfröccs lesz a vége h elszáll a p..be aztán esik egy szépet.
Távra egyébként 30at sem szerettem volna szánni,de úgylátom az eléggé alábecsült összeg főleg ide...ugyh 50ig kikellett terjesszem a keretet ezügyben.Néztem is már egyet Futaba-t 6J, egész jónak tűnik.
Heliben olyan 60-70ig mennék el ami még beleférhet, erre úgyis rájön még 1-2dolog.
Akár új akár használt, bár ott elképzelhető hogy, rámsóznak vmi lezuhant helyrekalapált főtengelyes valamit ami nem is repképes
+ ahogy nézem alapban nem carbon ami nemis igen létszükség, valszeg azis a tuning szett részét képezheti, ennek még nem teljesen jártam a végére. -
Apollo_21
addikt
válasz
Peaceliker #1272 üzenetére
Volt egy HPI firestorm 1/10; Hong Nor x1cr 1/8;
Carson Vulcano 1/8.A helis részhez pedig, távból kb közepes sztem elég.
Align T-Rex 450 vmely verziója vagy nagyobb tesó érdekes, mind árfüggö. Mértéktelen kiadást nem akarok, egyelőre ezis előre feltérképezés. Február végén venném. -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Teljesen amatőr kérdéseim lennének, de gondolom az idők folyamán nem én voltam az egyetlen
Szóval a nagy "vágy" a helizés...tapasztalat abszolute 0
Amivel bajban vagyok az leginkább a távirányító kérdése, mi a legalja amit megszabad vásárolni? és +ba milyen dolgok jönnek még hozzá a táv részhez..ha jönnek egyáltalánNitro-ztamanno..bár 1/10; 1/8ba..Truggyval..de ott megállt a tudomány h kellett egy sima táv + a kis kristály és csók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest