Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilyen alkalmazasra amit szeretnél a DJI Phantomot szoktak venni. Lehet hozza kapni kafa gimbalokat, es ha 3D-st akarsz, akkor felhuzodo labakat is.
Szeretik mert nem kell modellezo tudomany hozzá. Attol viszont hogy egybe van nem jatek. Plane ha videozni akarsz vele. Emberektől tavol használandó, mert csunyan megbuntetnek. Fpv is most kerul szabalyozasra, igy az sem olyan egyszerű tema. De ossze is rakhatsz. Az kicsit erosebb tema. A multiwii nagyon jo, de oda mar kell a modellezo tudas. Akkor inkabb Naza vezerlot erdemes bele venni. Szepen tartja egyhelyben es konnyen beallithato. -
jozsi252
veterán
Köszönöm segítségeteket
Kicsit elbizonytalanodtam most a vásárlásban. Sima kefès helikről sok negatívot olvasok. Főleg a melegedéssel kapcsolatban. Meg hogy 50 startot bír ki kb egy motor, max 5-6 percet érdemes repülni mert nagyon felmelegszik a motor, akksi is pl.
Melyik az a Brushless motoros elektromos heli amit érdemes megvenni egy kezdőnek?
-
tvamos
nagyúr
Miert akarod nyak lemezbolcsinalni? Sokkal konnyebb es erosebb carbon csovekbol.
Nezd meg Hobbykingen, milyen klassz kiteket arulnak! -
Peaceliker
addikt
Ezekből csak távval kapcsolatban tudom bmit is mondani.
Nekem volt 9x távom, bajom nem volt vele (bár sokat nem is használtam), de azért azt érezni rajta, hogy nem egy prémium cucc.
Frsky vagy valami modul kötelező bele, gyári volt akinek bajos volt.(#1022) jozsi252
Legjobb kezdő gép a v911 szerintem. Az marha jól bírja az esést. Illetve hamar rá fogsz jönni, hogy a 4ch nem a világ teteje és amikor váltasz, nincs akkora bukta. Persze van aki megmarad 4ch nél, de 911 mellé elfér egy 912
Ha maradsz 912 nél, akkor mindenképp rendelj fő és farokmotort, azok hamar halnak. Fő lapáton kívül más annyira nem szokott halni rajta, úgy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Netfone
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged