- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
-
jozsi252
veterán
Egyelőre elakadtam. Az autókig még el se jutottam. A pályánál vagyok elakadva most jelenleg. Méretben a 30cm-es lapokat venném, és a 48db-os alap szett mellé a 63db-os szetten gondolkoztam. Viszont érdekes módon a gyártó oldalán sehol se találtam olyan képeket amin ebből a kettőből vannak pályák csinálva.
A gyártótól meg lett kérdezve és ott meg azt mondták hogy böngésszünk interneten.
Ha rámegyek a 63db-os expansion szettre (Japánban 62db-os) akkor olyan képet dob ki amin a 63db-os szett a 96db-os alap szetthez van használva, de ugye az meg már nem kapható. Nekem olyan kellene amin a 63db-os szett van összerakva a 48db-os szettel. Ilyen nincs.Persze nyilván tudom a fantáziámra van bízva, de a gyártó oldalán az instrukcióknál megtaláltam a 96db-os szett leírását, és ott 4 féle pálya összerakási lehetőség is van. Akkor miért nem tudnak ilyet csinálni a többihez is.
Na mindegy, szóval még böngészek aztán meglátom mi legyen a pályával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- EAFC 26
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Gitáros topic
- NBA és kosárlabda topic
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest