- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi mindenkinek a hasznos tanácsokat, és az útbaigazítást. Végül mégis egy használt lett (viszont bolti bemutató darab, kis garival) egy HPI Crawler King személyében. Nagyon frankónak tűnik a feladatra, és az is megfogott benne, hogy amíg molyolok a hülyeségeimmel (csomó dolgot még rendelnem kell kínából), addig is lehet csapatni a gyerkőccel a kertben, amit már meg is tettünk. Nagyon bejött mindenkinek
Sajnos hátránya is a dolognak, hogy annak ellenére, hogy sosem érdekelt igazán az rc autózás, most durván kezd beszippantani. Már nézegetjük a Traxx. Summitot, TRX4 Land Rovert, kellett nekem ez mint mókusnak az erdőtűz...
-
Direkt olyat kerestem, ami gyárilag össze van rakva és minden van hozzá, hogy ne ezzel töltsd az időd, hanem a saját projektet tolhasd.
Ez sem rossz, amit néztél, de ez kevésbé strapabíró, nincsenek benne tuning extrák (pl fém golyós csapágyak, vízálló elektronika és szervó), csak hátsó kerék hajtású, sokkal kevesebb helyed van saját elektronikának, valamint nincs hozzá akku, töltő, táv adó-vevő, szervó.
Persze ha minden fillér számít és inkább te csinálsz irányítást hozzá, valamint nem zavarja a projektet az esetlegesen elkaparó hátsó kerék, akkor ez is jó lehet. Te tudod mik a pontos igényeid. Én szeretem a Tamiya autókat, sok típus volt már, de van amikor ár/minőségben van jobb akció. Ha szereted összerakni, akkor pár óra alatt megvagy vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest