- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SoulReaver #5346 üzenetére
Huh, nice...
-
Köszi mindenkinek a hasznos tanácsokat, és az útbaigazítást. Végül mégis egy használt lett (viszont bolti bemutató darab, kis garival) egy HPI Crawler King személyében. Nagyon frankónak tűnik a feladatra, és az is megfogott benne, hogy amíg molyolok a hülyeségeimmel (csomó dolgot még rendelnem kell kínából), addig is lehet csapatni a gyerkőccel a kertben, amit már meg is tettünk. Nagyon bejött mindenkinek
Sajnos hátránya is a dolognak, hogy annak ellenére, hogy sosem érdekelt igazán az rc autózás, most durván kezd beszippantani. Már nézegetjük a Traxx. Summitot, TRX4 Land Rovert, kellett nekem ez mint mókusnak az erdőtűz...
-
válasz
HummeRC #5342 üzenetére
Az elektronika+rádió része lenne a tesztelés/fejlesztés tárgya, talán egyedül az akku lenne, amit később nem vinnék tovább a repcsire (bár még akár az is lehet), szóval ezeket nem is használnám fel a gyári kitből (már ha lenne benne). De köszi az infókat, megfontolandó.
-
válasz
HummeRC #5339 üzenetére
(Lejárt a szerk., sorry) Szóval közben körülnéztem ugyanitt, esetleg ez, jobban tetszik, és olcsóbb is: TAMIYA - 1:10 RC MONSTER BEETLE 2015 ?
Tudom hogy azért olcsóbb, mert nem rtr, és kitben jön. De nekem (most) egyáltalán nem is kellene hogy az legyen, összerakni meg fun
-
Sziasztok!
Autonóm UAV fejlesztéshez/teszteléshez keresek valami olcsó de nem túl gagyi 4 kerekű járművet
A dolog csak hobbiról és tanulásról szól első körben, a fő cél fixed wing gép/gépek építése, de első körben szeretnék valami olyasmivel tesztelni, ami a kezdeti tesztek/ötletek megvalósításakor nem törik ripityára feltétlenül amikor megáll, vagy valami félresikerül (így jött egy autó (vagy nevezhetjük rovernek is) ötlete).
Elektronika lenne rajta bőven (pixhawk, raspberry, gps, LTE/4G modem, FPV cuccok, kamera, szenzorok, stb...). Így méretben 1:8-1:12-ben kellene gondolkodnom talán, hogy kényelmesen lehessen szerelni.
Nem kell hogy szép legyen (kasztni se fontos), és nem kell hogy felmásszon a falon 200-al, az sem fontos ha nem túl strapabíró, mert vélhetően a teraszon/kertben róna lassú köröket a tesztek során.
Ehhez az egészhez valamilyen buggy szerű cuccra gondoltam (a kert miatt), ami kicsit több mint a tescos gyerekjátékok, de azért még nem egy haladó modellező hobbista által vágyott kategória.
Az autókhoz teljesen hülye vagyok, ezért gondoltam megkérdezem itt, hogy tudnátok e nekem egy ilyen kitre tippet adni, kínai (aliexpress, bangood, ebay) beszerzéssel? Akku, receiver, vezérlő nem kellene bele, csak motor, szervók, esc, és a váz.
Az anyagi keretet minőségfüggő, hiába csak átmeneti teszt platform, azért mondjuk 20eFt-t nyilván nem akarok szarra kidobni (persze a legnagyobb öröm az lenne, ha ennyiből kapnék egy fenti célre használhatót). Valamint 100 ezret sem szeretnék költeni egy csúcs cuccra
Hazai használt is szóba jöhet, csak attól félek kicsit, mert nem értek hozzá, és a végén a helyett hogy az eredeti terveimmel haladnék, RC autót fogok javítgatni/barkácsolni napestig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest