Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Kültéren V911 nagyon izgága tud lenni ( könnyű nagyon ), és nem csak ezért nem vennék ilyet, hanem mert sima kefés motorral van. Ami x start után cserére fog szorulni, illetve annyira azért azt sem díjazza ha egymás után sok startot csinálsz vele ( melegszik ).
Én ha a helizést most kezdeném el, akkor 100% hogy egy Brushlesses V912-őt vennék. Annak már azért súlya is van, a motor is sokkal tovább bírja mint egy kefésnek, és nem is melegszik úgy fel a motor mint egy szénkefés.Más:
HobbyKing-en még aug utolsó napján rendeltem egy Turnigy 9X távirányítót, de keservesen lassúan ért ide, pedig a gyorsabb ( AIR Parcel ) szállítást választottam. Vámon is fennakadt, de elvileg hétfő - szerda között már itt lesz. Végül nem veszek bele lipo akksit, hanem maradok az eneloop ceruza akkuknál. Kezdő repcsisnek szerintetek érdemes ezt felokosítani telemetriára? Vagy először tanuljam meg a repülőn a dolgokat, aztán utána jöhet a telemetria?
-
Peaceliker
addikt
Az viszont igen, hogy 4ch gépek és főleg ebben a méretben bazi szél érzékenyek. Nagyobb zárt térben van értelme a 911 nek. Nagyon pici szélben kint is. Gyorsnak elég gyors, először túl gyors is lesz (egy koax sokkal lassabb ennél).
Kezdésnek ez a legjobb. Ha bejön mehet vmi 100as 6ch (az már bír szelet is, persze nem vihart).
Szimulátor 6ch ra váltás előtt kötelező, ez tény. De akkor lehet majd olyan gpet venni, aminek távja szimu képes.
Van aki jól el van szimulátorral, én kb 5 percet tudom nyomni, utána lépek ki...pedig komolyabb géphez kéne.
De ilyen kis gépek elég jól bírják eséseket. 911 meg majd elpusztíthatatlan. farokmotort kell venni pluszba 1-2t, meg tudni kell forrasztani a cseréhez. de crashkit is 1000ft hozzá kb.Amúgy hamar meg is lehet unni a gépet, mert nincs benne sok, az tény, de hogy megnézd akarsz-e komoly pénzeket beleverni (helizés a legdrágább sztem) arra tökéletes.
Viszont ami ebben a hobbiban kb nincs értelmes, az a nagyobb 4ch gép. Talán multiplex funcopter... ha nagyobb kell majd, akkor csak 6ch...de az törik és bazi drága és akku sem fityinges hozzá...jobban jársz ha nem szeretsz bele
én is elkezdtem helizni, de most csak kocsizok, részben anyagiak miatt.
-
tvamos
nagyúr
No, ott meg fuj a szel... kizart, hogy egy kis geppel tudj repulni. (A hideg alapjaban nem lenne gond.) De te tudod... vagyis, majd meglatod.
A munkatarsamnak Phoenix szimulatora van. En azzal szokok repulni a munkahelyen.
Csak most olvastam vegig az arat, amit irtal. Hat, abbol adnak egy olcso koakszot, amivel a szobaban lehet kicsit bohockodni. Akkor bocs! -
tvamos
nagyúr
-
Peaceliker
addikt
Elsőre 4csatornás gépet javaslok.
wltoys v911 elég bevált kezdésnek. Olcsó, olcsó hozzá minden (kintről rendelve, itthon is kapni, de az már megsarcolt ár).Ha komolyabban gondolod egy fokkal, akkor v922, de inkább v977.
v922 egy korábbi 6 csatosnás gép. Azt sokkal nehezebb irányítani és gyorsabb is (ami kezdésnek nem előny), azzal komolyabb manővereket is lehet.v977 a 922 utódja, de van benne egy úgy mond 6g mode. Abban a módban 4ch módra viselkedik (self level, azaz megpróbál egyenesbe állni, amit a 6ch gép és 3d módban 977 sem tesz meg). Jah és brushless főmotor van benne.
977 drágább, de ha már bátor vagy, egy kattintás és 6ch gép, nyomhatod fejjel lefele is.
Ha kintről veszed és nem tk zod le őket, itthon majd bukta nélkül el is tudod adni őket.Persze 6ch gépek beállítása nagyobb rutint igényel, törékenyebbek és több, drágább alkatrész is van bennük és sérülékenyebbek is.
És kezdésnek ezeknél nagyobb gépeket nem ajánlok. Ezek elég jól bírják az esést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest