Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Köszi, ez jó hír!
Remélem az újnál se lesz 1 év múlva probléma.Amennyiben jól tájékozódtam, a Defenderhez külön kell megvenni az akksit, a töltőt és a távirányítóba való elemeket? Bár ezt a részét nem értem:
"Nem igényes felhasználók számára és a maximális vezetési idővel NiMH 8.4 V 5000 mAh (TRA2960X)
Az igényes felhasználók számára és a maximális vezetési idő elérésére LiPo 7.4 V 5800 mAh (TRA2843X)"De most őszintén, mit takar itt az igényes és nem igényes? A LiPo jobb minőségű aksi lenne, mint a NiMH?
Amúgy ma volt alkalmam "RC"-zni. Egy nem mostani távirányítós autómat vittem ki egy kicsit a szabadba. Egész jól ment a keményebb talajon, persze, ha olyan fűcsomóba kerültem, fenn is akadt. A kutyák furcsán reagáltak rá
Ha a jövőben valóban megszerzem a Defendert (tervbe van, de egyelőre kőbe vésve még nincs), arra kíváncsi leszek, hogy fognak reagálni.
Ja egy kicsit moddingolva lett még anno
A 4db AAA elem helyett egy Nikko 6V tölthető aksi hajtja, ami a platóra lett téve, a kocsi belsejéből pedig két vezeték jön ki. Hátránya, mivel nem teljesen stabil, szigszalagozni kell, mert elmozdul egy-egy ütésre. Egyébként fasza 
Ez pedig elég menő:[link]
Ahogy néztem, ezek az 1:8-as kocsik elég nagyok már. Rendesen, mint egy tank.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Androidos fejegységek
- Subaru topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Call of Duty: Warzone
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Remélem az újnál se lesz 1 év múlva probléma.
Ha a jövőben valóban megszerzem a Defendert (tervbe van, de egyelőre kőbe vésve még nincs), arra kíváncsi leszek, hogy fognak reagálni.
A 4db AAA elem helyett egy Nikko 6V tölthető aksi hajtja, ami a platóra lett téve, a kocsi belsejéből pedig két vezeték jön ki. Hátránya, mivel nem teljesen stabil, szigszalagozni kell, mert elmozdul egy-egy ütésre. Egyébként fasza