Hirdetés
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Nah tegnap este elég sokat jáccottam vele, nagyon tetszett.Éreztem hogy olyanokat lőttem vele amiket ch-val nem.Meglepő volt h fáradt voltam eléggé és éreztem is magamon h nem fog menni a játék de ennek ellenére olyanokat lőttem h sokszor csak néztem h ezt meg hogyan(zsinórban négy fejes pl).. ez nem azért van mert olyan hűdejó optikája van hanem a formája miatt.Már régóta megfogant bennem hogy az egér formájának nagyobb hatása van a teljesítményre mint az optikának, de most erről meg is bizonyosodtam.
Viszont... annyira azért mégsem perfekt a dolog... az én kezem valszeg nagyobb az átlagnál ezért az újjaim lelógnak picit az egérről elöl, ehez azonban hozzá lehet szokni.Ami viszont zavaróbb hogy a kis és gyűrűs újjam nincs megtámasztva rendesen oldalról, ezért azok szinte végíg be vannak feszítve, úgy tartom az egeret oldalsó mozgásoknál.Ez egy idő után fárasztja az újjaimat.Ha kicsit púposabb lenne az egér meg hosszabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest