- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Patice #30055 üzenetére
tiszteletem!
bevallom, ez felét sem értem annak amit írtál, a raspí egy totál ismeretlen terület a számomra.
első lépésként akkor csak a felől had érdeklődjek, hogy egy raspí rendszerrel lehet -e olyan jelet küldeni az erősítő RCA bemenetére, ami minimum van olyan jó, mint egy PC-s, 10-15.000 Ft-os hangkártyával? (mert e kettő közt vacilálok ... ( mini-ITX PC vagy raspy )eddig laptopról ment a lossless 3,5-es jack-en át az erősítőbe, és a lánc ezen eleménél szeretnék javulást elérni, hogy az erősítő jbb forrásból kapja a jelet.
ehhez gondoltam volna a raspí rendszerre ...
( A DAC az a Digitial-Audio_converter? A jelet át kell konvertálni analógba, ha a RCA-n akarja kiküldeni az erősítőbe? )
-
rii
nagyúr
sziasztok
Raspberry Pi -hez van jóféle hangkimenet-hangkártya?
sima stereo lossless-hez.
-
rii
nagyúr
válasz
azbest #10187 üzenetére
köszönöm
teljesen jogos )-.
nincs okostelefonom. (vagyis van egy E51 meg E52 nokiám, ami a symbian miatt okostelefon, csak épp touch screen nincs rajta, meg nyomógombos, szóval az én szememben nem okostelefon)
lehetett régen venni egy Samsun Galaxy izét, ami olyan volt mint az ipod touch, hogy mindent tud mint egy okos telefon, csak épp telefonálni nem ... lehet h akkor nézek egy olyat, mert nem vagyok kibékülve az okostelefonokkal .-)
az egész onnan jött, hogy havercsaj mondta, hogy ha van már egy olyan fasza rádiónk, mint a sony st 2950f, akkor jó lenne azon találni SW MW vagy bárhol valami jó chill-ambient adót, de erre vonatkozólag egyelőe nincs infó ... még arra sem, hogy hol lehetne megtalálni az SW MW LW milyen adókat lehet találni ...
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
nagyon köszönöm a segtíséget mindenklnek!
-
rii
nagyúr
és lehet csinálni LCD-s, vagy touchscreen-es Raspberry Pi -t is? hogy ha webrádió kellene, akkor csak azon elindítani ...
úgy értem, hogy ne kelljen hozzá külső TV, vagy SSH-val bejelentkezni rá másik számítógépről?
hogy néz ki egy ilyen Raspberry Pi építés?
kinézni - megrendelni - összarakni - majd installáni - konfigurálni?
gondolom az utolsó kettő a legnehezebb (meg kfiizetni) ... összerakni mint a LEGO, nem?
-
rii
nagyúr
nagyon köszönöm! .-)
igyekszem magam átrágni az INFO-n, amit írtál .-)
hová van értelme az erősebbet, a "B"-t venni?
andoridos eszközöknél miket kellene néznem?
totál nem vagyok benne ezekben sem ...-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
(#8375) tvamos:
köszönöm, megnézem a TVbox-okat is .-) -
rii
nagyúr
sziasztok
van Hi-Fi-m, de kellene rá netrádió
Raspberry Pi -vel ezt hogy lehet kihozni a legolcsóbban, és az mennyi lenne? .-/
a Raspberry Pi minden netrádiót lejátszik? úgy értem ha iTunes, vagy VLC lejátsza, akkor a Raspberry Pi is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest