- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Patice #30055 üzenetére
tiszteletem!
bevallom, ez felét sem értem annak amit írtál, a raspí egy totál ismeretlen terület a számomra.
első lépésként akkor csak a felől had érdeklődjek, hogy egy raspí rendszerrel lehet -e olyan jelet küldeni az erősítő RCA bemenetére, ami minimum van olyan jó, mint egy PC-s, 10-15.000 Ft-os hangkártyával? (mert e kettő közt vacilálok ... ( mini-ITX PC vagy raspy )eddig laptopról ment a lossless 3,5-es jack-en át az erősítőbe, és a lánc ezen eleménél szeretnék javulást elérni, hogy az erősítő jbb forrásból kapja a jelet.
ehhez gondoltam volna a raspí rendszerre ...
( A DAC az a Digitial-Audio_converter? A jelet át kell konvertálni analógba, ha a RCA-n akarja kiküldeni az erősítőbe? )
-
rii
nagyúr
sziasztok
Raspberry Pi -hez van jóféle hangkimenet-hangkártya?
sima stereo lossless-hez.
-
rii
nagyúr
válasz
azbest #10187 üzenetére
köszönöm
teljesen jogos )-.
nincs okostelefonom. (vagyis van egy E51 meg E52 nokiám, ami a symbian miatt okostelefon, csak épp touch screen nincs rajta, meg nyomógombos, szóval az én szememben nem okostelefon)
lehetett régen venni egy Samsun Galaxy izét, ami olyan volt mint az ipod touch, hogy mindent tud mint egy okos telefon, csak épp telefonálni nem ... lehet h akkor nézek egy olyat, mert nem vagyok kibékülve az okostelefonokkal .-)
az egész onnan jött, hogy havercsaj mondta, hogy ha van már egy olyan fasza rádiónk, mint a sony st 2950f, akkor jó lenne azon találni SW MW vagy bárhol valami jó chill-ambient adót, de erre vonatkozólag egyelőe nincs infó ... még arra sem, hogy hol lehetne megtalálni az SW MW LW milyen adókat lehet találni ...
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
nagyon köszönöm a segtíséget mindenklnek!
-
rii
nagyúr
és lehet csinálni LCD-s, vagy touchscreen-es Raspberry Pi -t is? hogy ha webrádió kellene, akkor csak azon elindítani ...
úgy értem, hogy ne kelljen hozzá külső TV, vagy SSH-val bejelentkezni rá másik számítógépről?
hogy néz ki egy ilyen Raspberry Pi építés?
kinézni - megrendelni - összarakni - majd installáni - konfigurálni?
gondolom az utolsó kettő a legnehezebb (meg kfiizetni) ... összerakni mint a LEGO, nem?
-
rii
nagyúr
nagyon köszönöm! .-)
igyekszem magam átrágni az INFO-n, amit írtál .-)
hová van értelme az erősebbet, a "B"-t venni?
andoridos eszközöknél miket kellene néznem?
totál nem vagyok benne ezekben sem ...-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
(#8375) tvamos:
köszönöm, megnézem a TVbox-okat is .-) -
rii
nagyúr
sziasztok
van Hi-Fi-m, de kellene rá netrádió
Raspberry Pi -vel ezt hogy lehet kihozni a legolcsóbban, és az mennyi lenne? .-/
a Raspberry Pi minden netrádiót lejátszik? úgy értem ha iTunes, vagy VLC lejátsza, akkor a Raspberry Pi is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest