- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Csicsóka #31946 üzenetére
Még megfontolom, meg utána kérdezek ezeknek. Igazából ez a rock64 még olcsóbb is 10 dollárral (2GB verzió). A pro nem biztos, hogy kellene nekem. Bár az erősebb CPU, és a pci-e csábító.
Bár ez alapján a sima xu4 is megy openELEC-el. [link]
De az xu4 talán gyorsabb, mint a sima rock64.
Nem tudom, hogy melyik legyen egyelőre. -
Speeedfire
félisten
válasz
Polllen #31938 üzenetére
Az azért nem rossz. Nekem a cél csak 50-60MB/s volt. De így bőven megvan.
Csicsóka: Nem ragaszkodom a LibreELEC-hez. Igazából nekem a windows is, debian/centos is bőven megfelelne. Max annyi, hogy menjen az ambientlight program is rajta. Nem tudom, hogy lehetne-e forgatni más rendszerekhez is. Ez a Rock64/RockPro64 is egész szimpatikus. Igazából nem ragaszkodok a sata-hoz, ha usb3 alatt ekkora sebességet tud a cpu. -
Speeedfire
félisten
Jól értem, hogy a ODROID-XU4 110MB/s-el is tud másolni USB3.0-án keresztül hálózaton? [link] Csak, mert akkor lehet, hogy ez is elég lenne nekem, nem kellene a h2. Nyílván a h2 hosszabb távon jobb lehet.
Csak mert szerintem a kodi, és a torrent simán tudna egymás mellett menni így. A kodi, ha jól tudom támogatja a hw-es gyorsítást is. -
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
létezik hasonló eszköz, mint a raspberry pi, csak erősebb?
Nas, és média lejátszó funkció miatt érdekelne hasonló gép. Hálózaton tudjuk 50-60MB-al másolni, linux, kodi támogatás. Hdmi kimenet, usb aljzat. Giga lan, és sata interfész előny. Létezik ilyen? Ami kicsi, és nem eszik sokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged