- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
Beni2360 #17670 üzenetére
én áfásan vásárolok tőlük. egyébként ha nem számolja el valaki jogtalanul, addig szvsz nyugodtan lehet bármit venni. én úgy értelmeztem, hogy az adószám csak formaság, de kell.
nem csak viszonteladónak szállítanak, de az is közte van a felsorolt lehetőségeknek. a szállítási/rendelési feltételek között le van írva. én sem adom el, amit tőlük veszek, csak beépítve, alkatrészként. vagy felhasználom magamnak.a garanciális dolgot nem tudtam, ha ez fontos, érdemes lehet áttanulmányozni a feltételeit. (mármint persze, hogy valahol mindig fontos, de gondolom van mód az érvényesítésre így is)
-
ZolkoW
őstag
válasz
Beni2360 #17656 üzenetére
valóban, magánszemély nem tud hivatalosan regisztrálni. ha mégis fontos lenne, akkor (most beszéltem az ügyfélszolgálatos chatelő emberrel) munkahelyi (ha van) adószámmal/adatokkal lehet regisztrálni, csak a számlát te fizeted ki.
nem fűződik érdekem ahhoz, hogy bárki itt vásároljon, csak én rendszeresen szoktam -
ZolkoW
őstag
nem olvastam vissza minden ezzel kapcsolatos hozzászólást, de mi a cél az akksival kapcsolatban?
hogy 40 évet elmenjen?
Csak mert okostelefonos tapasztalatokból kiindulva -igaz, ez csak 10 körüli "mintát" jelent, ami mondjuk a saját és családon belüli eszközöket veszi számba- napi töltéssel is elvárható 2-3 év, de akár több is.
a tabletem ritkábban van töltve, az 4 éves lesz márciusban, és semmi gond az akksijával. én telefonoknál is túllihegettnek érzem a problémázást, amikor nem lepattintható a hátlap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged