- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Ma rendelem meg a Pi 3-at, mivel járnék jobban, a hozzá való hűtőborda kitt-tel vagy az alu házzal amit korábban linkelt valaki ami hozzárék a chip-ekhez?
-
RazoR
veterán
válasz
azbest #27209 üzenetére
Ezt értem és igazad is van, de egyrészt a Pi1 7 éves, meg amíg ment addig is voltak vele gondok, akadozott a film, stb. az már hardveresen gyenge ehhez a feladathoz. A Pi2 is használt és úgy kaptam meg, hogy valami nem jó vele mert sokszor kifagy bármit csinálnak vele, de ha kell megkapom ingyen és játszak vele, hozzáteszem a 2-est még egyszer sem sikerült életre lehelni, max a szívárnyvány színű képernyőig eljutni!
AZ 1-el mindent ugyanúgy csináltam ahogy legelőször és ahogy 2 hónapig ment gond nélkül!
Szerintem egyszerűen csak bekakkantott mindkettő....
-
RazoR
veterán
A Pi2 dobozába belemegy a Pi 3?
-
-
RazoR
veterán
válasz
azbest #27199 üzenetére
Tudom, hogy más kell az 1-hez és a 2-höz! Ezt szedtem le (bekeretezett) a 2-re és mégis megáll a bootnál!
Etcher-el raktam fel, de próbáltam Rufus-al is és Win32 Disk Managerrel is de semmi, van hogy el sem jut a boot-ig, képet sem ad a Pi2! Olvastam official fórumon, hogy lehet a tápegység haldoklik? Eredeti 5V 2,1A-es táp. -
RazoR
veterán
Siasztok!
Van egy Pi 1 és 2-őm, eddig az 1-et használtam, RasPlex ment rajta kb 2 hónapig gond nélkül, majd tegnap egyszer csak leállt. Újraindításnál csak világit egy led pirosan! Mi lehet a gond? A 2-re is megpróbáltam rárakni, de az meg bootnál megáll egy szívárványszínű képnél és onnan sehova! Próbáltam több SD kártyával is de semmi! Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- További aktív témák...
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest