- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Ma rendelem meg a Pi 3-at, mivel járnék jobban, a hozzá való hűtőborda kitt-tel vagy az alu házzal amit korábban linkelt valaki ami hozzárék a chip-ekhez?
-
RazoR
veterán
válasz
azbest #27209 üzenetére
Ezt értem és igazad is van, de egyrészt a Pi1 7 éves, meg amíg ment addig is voltak vele gondok, akadozott a film, stb. az már hardveresen gyenge ehhez a feladathoz. A Pi2 is használt és úgy kaptam meg, hogy valami nem jó vele mert sokszor kifagy bármit csinálnak vele, de ha kell megkapom ingyen és játszak vele, hozzáteszem a 2-est még egyszer sem sikerült életre lehelni, max a szívárnyvány színű képernyőig eljutni!
AZ 1-el mindent ugyanúgy csináltam ahogy legelőször és ahogy 2 hónapig ment gond nélkül!
Szerintem egyszerűen csak bekakkantott mindkettő....
-
RazoR
veterán
A Pi2 dobozába belemegy a Pi 3?
-
-
RazoR
veterán
válasz
azbest #27199 üzenetére
Tudom, hogy más kell az 1-hez és a 2-höz! Ezt szedtem le (bekeretezett) a 2-re és mégis megáll a bootnál!
Etcher-el raktam fel, de próbáltam Rufus-al is és Win32 Disk Managerrel is de semmi, van hogy el sem jut a boot-ig, képet sem ad a Pi2! Olvastam official fórumon, hogy lehet a tápegység haldoklik? Eredeti 5V 2,1A-es táp. -
RazoR
veterán
Siasztok!
Van egy Pi 1 és 2-őm, eddig az 1-et használtam, RasPlex ment rajta kb 2 hónapig gond nélkül, majd tegnap egyszer csak leállt. Újraindításnál csak világit egy led pirosan! Mi lehet a gond? A 2-re is megpróbáltam rárakni, de az meg bootnál megáll egy szívárványszínű képnél és onnan sehova! Próbáltam több SD kártyával is de semmi! Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest