- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
Ismeri ezt valaki:
[link]
Specifikációk alapján nem tünik rossznak. -
H2o-pok
senior tag
Már csak 1 db van, az UV sárga:
[link]Postával 3200ft.
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Raspbmc-re tudnátok valamilyen értelmes web böngészőt?
A másik pedig. Újraindítás után, az előzőleg beállított magyar nyelv , mindig angollal indul. Ez miért van? Az összes többi beállítás megmarad, de ez nem.
Köszi -
H2o-pok
senior tag
Üdv
Raspbmc-re tudnátok valamilyen értelmes web böngészőt?
A másik pedig. Újraindítás után, az előzőleg beállított magyar nyelv , mindig angollal indul. Ez miért van? Az összes többi beállítás megmarad, de ez nem.
Köszi -
H2o-pok
senior tag
Üdv
Full kezdő révén, eljutottam kb. a 2ezredik oldalig. De annyi info és adat van itt ,hogy ezt átolvasni képtelenség. Tehát az lenne a kérdésem, hogy hol találok olyan leírást, amiben egy kezdő is elboldogul, kezdve a memória kártyától a rendszer telepítésig, beállításáig stb,stb. Sajna az angol nem az erősségem, azért fordulok hozzátok.
Én főleg "médiacenternek" (xbmc) szeretném használni, net, böngészni, esetleg letölteni. Egyáltalán melyik az a rendszer amin már a videók akadás mentesen futnak? Mert olvastam, hogy némelyik verzión hol ez nem megy hol az. Örülnék egy kis segítségnek, amit előre is köszönök. -
H2o-pok
senior tag
Üdv
Tudnék szerezni egy ismerősön keresztül, 3-4db vadonat új Raspberry-t. Hétfőre már itt is van nálam.Ha valakit érdekel jelezze.Postával 15000ft lenne, mivel 2 nap alatt itt van. Én is 14ezer-ért kapom, tehát nem kereskedés céljából árulom, csak gondoltam megkérdezem, mivel legtöbb helyen heteket kell várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iGO Primo
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest