- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
wassermann #41028 üzenetére
Egy torrent kliens, egy samba és egy minidlna fut rajta. Se DE, se más nincs rajta. A DE egyébként is minek?
Ezzel egy HD filmet simán meg lehet nézni. Erre nem kell 4 szuper gyors mag, meg dedikált gigás Eth PHY.
Ettől függetlenül teljesen egyetértek, hogy alaposan eljárt felette az idő és igen kevés dologra használható már. Amire viszont nekem kell arra még tökéletes.
-
buherton
őstag
Megmértem. Volt 5 V (ezen meg is lepődtem volna, hogy ha nincs) és volt 3,3 V is. A többit nem találtam meg. Felbuzdulva azon, hogy ott voltak a feszültségek újra megpróbáltam az SD kártya csere-berét és működött.
Megnéztem jobban ezeket az SD kártyákat és kiderült, hogy deformáltak. Az RPi 1-hez még normál méretű SD kártya kell.
Köszönöm a segítséget!
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Van egy Raspberry PI-m, ami a legelső kiadás. Éveken keresztül működött, de egyik nap megadta magát és most már csak a power LED világít a többi nem. Egy külső vinyó volt rajta.
Van műszerem, forrasztópákám és jó néhány SMD alkatrészem.
Esetleg házilag javítható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Játszós félkonfig
- MacSzerez.com - 2023 Mac Mini M2 Pro / 16GB RAM / 512GB SSD / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 iMac 21.5" 4K / i5 3 GHz / 256GB SSD / 16GB RAM / Garancia
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest