- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
cinemazealot #22697 üzenetére
Lapi mindenképp megy a levesbe.. 10 éves és már tépem a hajam böngészés közben vagy egy program indításnál, mert olyan lassú.
Valószínűleg az lesz, hogy még emésztem ezt a dolgot és kicsit több kerettel fogok gazdálkodni..
Köszönöm mindenkinek a választ..OFF OFF
-
MK VII
veterán
válasz
cinemazealot #22694 üzenetére
Monitort is vennem kéne még.. Mindenképp használtan venném azt, hogy gazdaságosabb legyen ez a művelet amit meg akarok csinálni.
Igazad van.. Természetesen nem USB-s monitor kell.. Közben leesett nekem is.
Tablet azért nem opció, mert a 19"-os kijelző méret mindenképp kellene.
Nem tudom ez itt mennyire off téma.
Van esetleg topik arra, hogy kitaláljunk számomra egy jó megoldást? -
MK VII
veterán
Köszönöm..
Igazából a legolcsóbb megoldást kéne megtalálnom az általam felvázolt dologra..
Kevés helyet foglaljon, olcsó legyen és a böngészést, levelezést tudjam róla intézni.
USB-s monitor nem opció, mert az sem olcsó mulatság. Az USB-s sticket is jóval drágább mint egy Pi.
Esetleg van más megoldás? -
MK VII
veterán
Üdvözletem mindenkinek.
Szeretnék az üzletembe egy kis helyet megtakarítani. Laptopot likvidálnám és egy Pi 3-at tennék a helyére meg egy 19"-os monitort a falra felrakni.
Mennyire életképes ötlet, hogy a napi böngészést emailozást arról intézzem?
Hallottam már erről a kütyüről ,de pontosan nem tudom, hogy mik a lehetőségek vele kapcsolatban.
Esetleg egy olcsóbb NAS szerűség?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged