- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
moli.hu #8482 üzenetére
Igen, ha 0-24 ben pörgeted 100%-on, talán, de szerintem annyi sem. Idle alatt, ahogy olvasgattam 200mAh körül van, ofc attól is függ mit kötsz rá, de a 800mAh az nekem nagyon erős túlzás. De, ha 400al számolok, az éves szinten akkor is ~800Ft. Ehhez akkor számoljuk hozzá, hogy bootolás és lekapcsolás során biztosan többet fogyaszt a pi, így imho nagyon-nagyon kevés indok marad amellett, hogy energiatakarékossági okoból kapcsolgatva legyen. Nyílván heti kevés használat esetén azt mondom ok, de egy tv hátuljára kötve éves szinten sem leszel az 1700 forintos megtakarítás közelében sem.
Ha kiszámolod az időráfordítást arra, hogy megcsináld a pi szabályszerű indításának/leállításának automatizálását+ anyagköltséget, akkor biztos vagyok benne, hogy minimum jópár év alatt megtérülő "megtakarításról" beszélhetünk csak.De javítsatok ki, ha valakinek más számai vannak, én csak olvasgatni tudok még
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest