- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
moli.hu #8482 üzenetére
Igen, ha 0-24 ben pörgeted 100%-on, talán, de szerintem annyi sem. Idle alatt, ahogy olvasgattam 200mAh körül van, ofc attól is függ mit kötsz rá, de a 800mAh az nekem nagyon erős túlzás. De, ha 400al számolok, az éves szinten akkor is ~800Ft. Ehhez akkor számoljuk hozzá, hogy bootolás és lekapcsolás során biztosan többet fogyaszt a pi, így imho nagyon-nagyon kevés indok marad amellett, hogy energiatakarékossági okoból kapcsolgatva legyen. Nyílván heti kevés használat esetén azt mondom ok, de egy tv hátuljára kötve éves szinten sem leszel az 1700 forintos megtakarítás közelében sem.
Ha kiszámolod az időráfordítást arra, hogy megcsináld a pi szabályszerű indításának/leállításának automatizálását+ anyagköltséget, akkor biztos vagyok benne, hogy minimum jópár év alatt megtérülő "megtakarításról" beszélhetünk csak.De javítsatok ki, ha valakinek más számai vannak, én csak olvasgatni tudok még
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest