- Yettel topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic V2 - origami
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ha majd rendelek cuccokat, hozzácsapom az ehhez szükséges dolgokat is, pont ma néztem, hogy lényegében a szalagkábel, arra 1-1 csati, 1 aljzat + próbanyák + tüskék, amiből áll az egész, és így máris felszerelhető próbapanelra. Ja, lényegében ugyanaz, amit linkeltél, most nézem, hogy azon sincsen még sem összeforrasztva sem, csak egymás mellé dobálták ugyanígy az alkatrészeket. Csak ez nem 3000Ft, hanem ~500Ftból meg is van, matricát nyomtatni meg lehet erre is.
[link], [link], [link], [link], és akkor nem is kell ilyen hosszú kábel / ekkora nyák. -
UsagiYojimbo
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ami még fontos lehet, hogy ezeknél a "túlárazott" kiteknél a kis nyákon fel szokott tüntetve lenni az egyes lábak neve. Ez segíthet összeépítéskor...
De ezt is pótolhatod: valahol láttam olyan kis nyomtatható "cetlit," ami pont akkora, hogy "rászúrható" a P1 csatira (a te esetedben a próbapanelre), és tartalmazza a lábak neveit...(Én amúgy az adától rendeltem, T alakút....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann