Hirdetés
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
McSzaby
üzenetére
Én sokat nem várnék tőle, legalábbis nekem az tűnt fel, hogy van egy alapzaja a hangfalamnak, ha rákötöm az RPi-re. Ha kihúztam, nem zúgott a hangfal. Mondjuk egyelőre egy legegyszerűbb kábellal néztem csak, komolyabb most nincs kéznél, no de akkor is...
joysefke: szerintem a videólejátszás több mindentől is függ azért... de pl. volt egy 1080p sample, ami simán ment, de van egy killa semple is, ami már nem (megjegyzem, az tényleg durva). 720p-s Game of Thrones mkv nem jelentett gondot, aránylag gyorsan tudtam lapozni is, de szerintem ez is változhat. Ez amúgy egy Raspbian és omxplayer alatt, lehet xbmc alatt más (bár talán az is ezt a lejátszót használja...?)
Linux alól le tudod kapcsolni (pl. sudo halt), nem tudom, így mennyit fogyaszt, no de eleve nem sokat... mindenesetre a power led világított továbbra is, áramtalanítva biztos nem volt.
Másolásnál gondolom a 10-12MB/s olvasás nem jelenthet gondot, de majd kipróbálom. Mivel csak 100Mbites, ezért ennél többet nem várnék.
Amúgy ezekre a kérdésekre biztos találsz választ keresővel, kezdésképp ezt nézd át: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Villanyszerelés
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann