- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
Úgy néz ki, hogy a rádugott merevlemez szállt el.
A PI nem tud egyszerre meghajtani egy SSD-t és egy USB-s merevlemezt (az utóbbi egy eagate USB 3 backup)?
Adódott egy problémám a qBittorrenttel is: Feltelepítem, beállítom a PI-n a webes felhasználót és jelszavát, majd be is tudok lépni másik gépről, tudok letöltést is indítani, de újraindítás után már "Érvénytelen felhasználónév vagy Jelszó." hibát kapok.
Illetve a PI újraindítása után nem csatolja fel a futó torrenteket, megszakad a visszaseedelés, ez valahogy kiküszöbölhető?
Előre is köszönöm a tanácsokat!
-
fa4hu
őstag
A vacakolás az volt, hogy állandóan lecsatlakozott a megosztott meghajtó, crashelt a Firefox. Az SSD a Raspberry Imager-ével tettem fel. A telepítésével is szívtam, mert USB3-ban nem tudott felállni a rendszer, csak USB2-vel (vagy a beletett régi SSD nem kezeli vagy a doboz).
Az az érdekes, mikor felcsatolom a merevlemezt a leírásod szerint, akkor a media könyvtárban a csatolási név alatt nem a korábbi könyvtárak látszanak azonnal, hanem mindenféle bin, root, stb., és csak a velük egyszinten lévő media könyvtárban jelenik meg a felcsatolt nevű könyvtár, azon belül ismét az (a pi mellett), és azon belül vannak csak a szokásos könyvtárak. Lehet, hogy a sok próbálkozásban valamiféle rendszermeghajtó lett belőle, amikor SD-ről próbáltam bootolni kínomban és az elsődleges USB boot volt beállítva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest