- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
LógaGéza #42871 üzenetére
egy fájllistában persze, hogy nem írjáék, hogy a 64 bites béta. Az alapítványosok maguk írják azt, hogy béta. [link]
Ha jól tudom nincs hardveres video lejátszás és hiányoz(hat)nak csomagok, lehetnek bugok.Egy csomóan írják persze a hír alatt, hogy sok programnak arm alatt is követelmény a 64 bit és csomó szolgáltatás is követeli, valamint ami van mindkettőre, abból gyorsabb. De be van az alpítványosoknál rögzülve, hogy de hát ez desktop grafikus felületes appoknál nem hoz különbséget. Nem értem miért erőlködnek azzal, hogy a pi desktop számítógép, amikor annak még mindig csapnivaló - például pont a 2d nem gyorsítás miatt és a kevés ram miatt.
Ja igen, a bullseye alatt a kodi metacsomagot is hiányolták.
#42886PeachMan
omxplayer sincs bullseye-ban, vlc-t ajánják az alapítványosok helyette. Azt meg nem tudom, hogy képes -e működni nem grafikus felületen hw gyorsítással. Az omx-szel ilyeneket meg lehetett csinálni régen (4 video 1 monitor). -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
LógaGéza #42871 üzenetére
Ha rákeresel ezekre, vannak gondok pl. a hw gyorsítás terén. Nem véletlen nem reklámozzák őket.
PeachMan: A Bullseye a hivatalos kiadás 32 biten, azt tölti le az imager is. Nekem most addig nem pálya, amíg az LCD kezelést meg nem oldják. Ha azt megoldották sem biztos hogy jó. Lehet, hogy vacakolni kell a touch orientációjával mert ha jól olvastam, már nem követi a configban beállítottakat a boot közbeni újra inicializálás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- White GAMER alap! i9-14900K / Z790 STRIX / 32GB 6400MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámíTOK
- Ryzen5 gamer(RTX2060Super/32gb ram/Ryzen5-45000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest