- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 8 zápor hullott
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konkrétan az összes lejátszott videó meg megakad néha pár másodpercre. A régi verzó (azaz valamelyik frissítés elötti) nem csinálta de már több hónapja rossz csak gyerek nézi és őt nem zavarta de engem igen hogy nem tudok végignézni egy filmet sem akadás nélkül.
NAS-ról szedi az adatokat, azt is már kigyomláltam azt hittem az a baj, még új HDD-t is kapott. Routert is frissítettem, kábelt is kimértem, magát a libreelec-t is állítottam (kivettem minden mediatár beolvasást, gui felbontást, szolgáltatásokat stb) És így jutottam arra hogy már csak a libreelec marad, és azt is cseréltem másik SD kártyára új verzióra és ugyan úgy akadt, sőt még jobban mert az új GUI is akad.
Zerom nincs húzva, bordázott hűtős de ventivel is próbáltam háta túlmelegedne, tápja is nagy 3A-s. Hacsak nem a zero döglött meg bár lefagyni nem szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED monitor topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest