- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Vigyorka #34676 üzenetére
Igen ezeket különböző vastagságokban árulják,amit mellékeltek kb 1 mm vastag volt.
Ennek nyilvánvalóan kissé össze kell nyomódnia, hiszen rugalmas, és akkor van határozott érintkezés.
Emiatt aztán minnél nagyobb annál jobb, illetve nem számit ha kicsi "kilóg" , sőt ott is elvezethet 1 kis hőt. sajnos a mellékelt ragacsaim nekem is mind inkább kisebbek voltak,mint nagyobbak.
Ha kicseréled várjuk az infotJa és szerintem nemigen ajánlatos levenni a bordát,mert akkor oda a ragacs
Azt már le sem merem irni hogy felrskáskor az érintkező felületek alkoholos tisztitása erősen javallott
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Peugeot, Citroën topik
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- PlayStation 4
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest