- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Igen, működik rajta az x86 WoW réteg. Volt is aki felszenvedett rá egy régebbi MS Office-t és futott.
Teljes értékű alatt arra gondoltam hogy ez nem az IoT edition.cigam: egy szóval nem állítottam hogy innentől kezdve ezt kell használni, vagy hogy bármi érdemleges mindennapi hasznosítása lenne a dolognak jelen formájában. Továbbra is proof of concept az egész, de meglepő meddig jutottak egy ötletből, és hogy lettek driver-ek.
Az meg nem tudom miért fáj egyeseknek, hogy valaki próbálkozik. Gondolom te a Hackaday-es cikkektől is sikítófrászt kapsz amikor valamit nem konvencionális (de érdekes) dologra próbálnak használni. -
Mert nem hivatalos, és meglepő lenne egy 12k-s kütyühöz venni egy olyan 30k-s oprendszert, amit nem tudsz semmire használni, csak elrettentő példának. Az USB meghajtón kívűl semmilyen periféria nem működni (Pl. nyomtató, lapolvasó, TVtuner,...) Mivel sem az "alaplapi", sem a kiegészítő perifériákhoz nem létezik ARM-os Windows10 driver.
A virtuális péniszen kívűl, hogy igen, ezen elindul a W10 GUI mi értelme van? Tudom mire képes 1GB RAM-al a W10, van egy Atomos tabletem 1GB RAM-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest