- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
válasz
vadkörte #29148 üzenetére
Megértem, csak kicsit húztalak
Nekem is van projekt aminek neki kezdtem, aztán 5 éve csak áll a dolog, pedig minden meg van, csak össze kellene rakni. De van amit befejeztem és van amiben elakadtam, de most próbálom megoldani.
Na meg ahogy te is mondtad, sok kis alkatrész sincs ingyen, mert bár külön külön nem nagy tétel, de amikor mindent össze raksz, már nem olyan pénztárca barát. És iylenkor elgondolkozik az ember, hogy "kell ez nekem?". Mert azért lássuk be, az esetek többségében teljsen felesleges eszközök készülnek.
De megéri az építés és keresgélés öröme, na meg a végeredmény amikor működik amit összeraktál.
Bár ha meggondolom lehet inkább legozni kellene, igaz az sem olcsó játék
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest