Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz chris-v #29139 üzenetére

Nem az összszereléssel van a probléma... Egy kis forrasztástól nem ilyedek meg. :) Ha meg kódolni is kellene, mintakód van dögivel, csak össze tudom lapátolni a sajátom. :D
    A gond ott kezdődik, hogy meg kell vennem a cuccokat. Sok kicsi sokra megy, a bevételi oldal elég behatárolt, a kiadásin ezek nélkül is elég sokan állnak sorba. (pl. a fél házban a napokban cseréltem le a termikus világítótesteket - gyk. villanykörte - LED panelekre, ezek is benne voltak pár kampós orrúban)

Bár találtam E-bay-en GB-ből ugyanilyen Adafruit DAC/amplifier kombót, szállítással ~17$-ért, az azért annyira nem veszett összeg, Adafruit USA cég, ott hiába 12$ a cumó, 5$-ért senki sem hozza HUN-ba még galambpostával sem. A két kis zümi addig jó lesz, amíg eldöntöm, hogy van-e igény jobb hangminőségre.
    HA-n/jófosáson találtlam sima Zero-t inggomokért, wifi kulcsom van, így legalább lesz helye, OTG-s USB adapterem is van, így hálózata is lesz neki, sőt, aktív HUB-jaim is vannak, szóval elvileg nem lesz probléma a wifi+pendrive sem. (Hmmm... egy kis kijelző sem lenne rossz a rádióra. :D )
    A nagytesóra sem lenne rossz egy DAC - az sincs ingyen - a nagyprojectnek sem ártana lassan nekiállni (kibelezett NDK tranyós rádióból médiacenter) oda is kell még jópár cucc. (erősítő, hangszórók, hátlap, lehetséges, hogy az előlap is cserés lesz akkor oda kell plexi, műszertalpak, stb...)
    Félre ne érts, nem panaszkodok...

(#29147) Fecogame:
    Nem emlékszem, hogy írta volna, hogy kell neki a Raspbian. Ha nem kell, miért szív vele, LE install a beállítással együtt is ~15 perc és nincsenek felesleges ráncok a homlokán.

Új hozzászólás Aktív témák