Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
wassermann #26296 üzenetére
A baj azzal van, ha áramszünet van és újra indul...ugyanis ilyenkor bekapcsolja a TV-t...viszont ha a TVn kilövöm az Amynetet akkor nem tudom a távirányítóval irányítani...
Meg értem hogy 2W-ot eszik, (megmértem - 1,5), kikapcsolva meg 1-et, (nem annyit hanem 0,2-3at), de akkor se menjen, ha nincs rá igény, mert minek. És ezzel nincs is gond, mert van időzítő és szépen kikapcsol, csak a visszakapcsolással van bajom.
-
apezka
aktív tag
válasz
wassermann #26296 üzenetére
Valóban kicsi a fogyasztása, de attól még ha nincs szükség rá akkor minek menjen. Én konyhai rádiót csináltam belőle, ennek megfelelően éjszaka, vagy ha nincs senki otthon akkor minek legyen bekapcsolva? Viszont anyumtól nem várom el hogy leállítási parancsokat gépeljen be főzés után, nekem például ezért kell a kapcsoló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesla topik
- Nyaralás topik
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest