Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
wassermann
üzenetére
A baj azzal van, ha áramszünet van és újra indul...ugyanis ilyenkor bekapcsolja a TV-t...viszont ha a TVn kilövöm az Amynetet akkor nem tudom a távirányítóval irányítani...
Meg értem hogy 2W-ot eszik, (megmértem - 1,5), kikapcsolva meg 1-et, (nem annyit hanem 0,2-3at), de akkor se menjen, ha nincs rá igény, mert minek. És ezzel nincs is gond, mert van időzítő és szépen kikapcsol, csak a visszakapcsolással van bajom.
-
apezka
aktív tag
válasz
wassermann
üzenetére
Valóban kicsi a fogyasztása, de attól még ha nincs szükség rá akkor minek menjen. Én konyhai rádiót csináltam belőle, ennek megfelelően éjszaka, vagy ha nincs senki otthon akkor minek legyen bekapcsolva? Viszont anyumtól nem várom el hogy leállítási parancsokat gépeljen be főzés után, nekem például ezért kell a kapcsoló.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen nyomtatót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Octominer X8 Ultra + 5db Nvidia CMP 90HX
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest