- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Nem tűnik használhatatlannak.
Ahogyan már ajánlották, egy kis darab thermal pad-ot tenni az érintkező felületek közé és annyi.
Enyém egy ilyen eléggé zárt műanyag vacak.
A board felső részén lévő chip-ek kaptak alubordát, az alsó semmit, mert nem fért már rá. Nincs húzva, de nyúzva sem volt még 50-55°-nál melegebb. (Pi2) -
apezka
aktív tag
Szia! Nekem van csak feketében. Igazából én nem tapasztaltam, hogy komolyabban melegedne a ház, még szinte kéz melegnek sem nevezném (sem pasztával, sem paszta nélkül). Az biztos, ugyan azon terheléssel egy másik Pi3-on a bordák jóval melegebbek voltak...
Pi2-vel is hasonló volt a helyzet, bár ott nem párhuzamos volt a "teszt". -
Mi ezzel a gond? Teszel rá egy darab vékony thermal padot és tökéletes. Az alumínium jó hővezető, a hűtő felületnek kell nagynak lenni, ami ez esetben maga a ház.
Az enyém egy karton dobozban van, amit aznap vágtam ki és ragasztottam össze, amikor meghozta a posta a pi-met.
Új hozzászólás Aktív témák
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest