- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Igen, ezen a Voda modem/router-en is bekapcsolva hagytam a tűzfalat, meg az ASUS router-en is. Gondolom a kockáé felesleges. Viszont, ha kikapcsoltam, akkor sem lett nyitott a port.
Sőt, ha már lúd, legyen kövér alapon a DHCP-nek is mennie kell rajt, mivel, ha nem megy, nincs net a mögé kötött ASUS routeren sem. (zártam már ki magam a routerből a DHCP kikapcsolásával...
)
(#25700) kbhuinfo:
Esetleg a Pine64 starterkit, vagy UDOO x86 (igaz, ez még csak preorder, de a spec alapján durva cucc lsz, lesz kraft benne rendesen) Ha meglévő technológia kell, akkor NUC.(#25704) Crvsh3R:
Raspberry Pi PowerSwich. Nem olcsó, de nem csak sima bekapcsoló gomb, annál "kicsit" komolyabb. Hátrány, hogy nem mindig kapható, drága és nem out of the box...
A hűtés nem létkérdés, elenyésző a hőtermelés, ház meg tényleg ízlés kérdése.(#25706) toth_janika:
NOOBS-zal egész jó dual - vagy többes - boot-os rendszereket lehet összehozni. Én egy Raspbian/LibreELEC kombót tettem fel egy 16GB-os kártyára. Bár inkább a LE-t használom, a Raspbian csak a móka kedvéért van. Egy másik kártyán meg egy Openmediavault NAS oprendszer van. Amelyik kell, azt teszem bele.A kis sárga villám az elégtelen tápellátásra utal. Vagy kicsi a táp, vagy túl inteligens a Pi-hez.
-
-dino--
csendes tag
`A most rádugott pendrive biztos exfat-ra van formázva? Mert a rendszer szerint (16bites)fat-ra van formázva`
Igyvan, a foton csak sima FAT os pendrive volt benne, de ExFAT al is ugyan ez a helyzet, vagyis azt sem tudom nyitni, gyakorlatilag mindegy milyen formatumu a pendrive. Latni latja a rendzer, de nem tudom megnyitni. Nem lehet, hogy valami jogosultsagal van baja?
Ami meg erdekes lehet a filekzelo latja a masik ket particiot, de azokat sem tudom megnyitni, ugyanugy, mint a pendriveot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo 3
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9800x3d RTX 4070 ti
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest