- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
válasz
-dino-- #25699 üzenetére
Bocs, hogy belevau, de nekem már lassan 1 éve van Rpi-m és Médiacenternek és egy kis torrent szervernek használom... Nem mondom, hogy teljesen kezdő vagyok linuxban, (bár azért nem igazán érek sok itteni kolléga lábnyomába sem) de nekem még nem sikerült egy értelmes duálboot-ot sem összehozni, nem hogy egy triplát... Inkább azt javaslom, hogy döntsd el, mi a fontosabb. Azt a rendszert rakd fel. Próbálkozz, ismerkedj a rendszerrel, parancsokkal, lehetséges hibákkal és utána lépj tovább. Én is ezt csinálom... 1 éve sz*pok mindennel, de csak így lehet tanulni
Lassan én is tovább lépek és az OSMC mellé felmegy egy RetroPie
@Crvsh3R
Én vettem egy házat az RPi-hez, de amikor beleraktam és elkezdtem hajtani, akkor egy kis villám jelent meg a jobb felső sarokban és eléggé meleg is volt... Kivettem a házból, azóta semmi baja. Nekem a TV háta mögött van, így nem is fogom sztem házba rakni, de sztem figyelj arra, hogy szellőző legyen a ház. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest