- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
s_e_n_k_i #25138 üzenetére
csak a 9981-es portot kell megnyitni a raspberry pi felé, és akkor bárhonnan eléred
Ezzel csak óvatosan gyerekek! Mivel nem védi semmi, legfeljebb egy jelszó, bárki elérheti!
Nemrég jártam így. Igaz nem TVH, hanem Enigma Webif, de ugyanaz a metodika, még talán a portszám is ugyanaz. Egyszer egy másik városból néztem rá a boxra, meg felvételt állítottam be. Másnap furcsán működött a box. Gyakran akadt, furcsa csatornaváltások voltak. Megnéztem a log-ot és kiderült, hogy kívülről piszkálják. A router-en is naplóztam, próbáltam kitiltani az IP-ket, de olyan sok volt, hogy nem győztem.
Beállítottam végül a vpn-t. Azóta be nem jutottak, de még hetekig próbálkoztak a korábbi porton. Ami még érdekesség, hogy a külső, publikus porton nem ugyanaz volt, mint a belső! Nem tudom, hogy honnan jöttek rá, hogy milyen szolgáltatás van mögötte?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged