- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
s_e_n_k_i #25138 üzenetére
csak a 9981-es portot kell megnyitni a raspberry pi felé, és akkor bárhonnan eléred
Ezzel csak óvatosan gyerekek! Mivel nem védi semmi, legfeljebb egy jelszó, bárki elérheti!
Nemrég jártam így. Igaz nem TVH, hanem Enigma Webif, de ugyanaz a metodika, még talán a portszám is ugyanaz. Egyszer egy másik városból néztem rá a boxra, meg felvételt állítottam be. Másnap furcsán működött a box. Gyakran akadt, furcsa csatornaváltások voltak. Megnéztem a log-ot és kiderült, hogy kívülről piszkálják. A router-en is naplóztam, próbáltam kitiltani az IP-ket, de olyan sok volt, hogy nem győztem.
Beállítottam végül a vpn-t. Azóta be nem jutottak, de még hetekig próbálkoztak a korábbi porton. Ami még érdekesség, hogy a külső, publikus porton nem ugyanaz volt, mint a belső! Nem tudom, hogy honnan jöttek rá, hogy milyen szolgáltatás van mögötte?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest