Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Kezünkben az eddigi legvékonyabb és legerősebb gamer telefon, megvan az ára is
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPatrik
aktív tag
Köszi!
Most nézem ezt lehet programozni c#-ban is?
A gpio-ra hogyan lehet rákötni? AZ ilyen barkácsolós dolgokban nem vagyok otthon. Szóval valami gyári megoldás nincs, pl molex to usb power. Ezt már kerestem, de csak egy fajtát találtam, azt is Amerikában.
Bár szerintem a molex által táplált usb hub jobb ötlet.
A hűtőbordát azért kérdeztem, mert teljesen zárt térben lesz, nem lesz egy szem légmozgás sem és lehet, hogy a sok dolog miatt még hely se sok lesz.
Amin gondolkodom, hogy mi lenne, ha az alumínium tetőre rögzíteném, és valami hővezetővel a tetőt használnám hűtőnek? Így igaz a szerelése nehezedne, bár egyenlőre úgy tűnik nem lesz sokat zargatva, berakom a házba és kész, mehet a Tv alá vagy akárhova. Max majd veszek még egyet, ha barkácsolós kedvem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- Call of Duty: Warzone
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- 2x Kingston KVR1333D3D4R9S/8GI (2x8GB) PC3-10600 CL9 RAM
- RTX 3080 Gamer - I5 12600KF - 240 AIO - 16GB DDR4 - 500GB SSD - 2TB HDD
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Eladó i5 4690k + Z97M + 16GB DDR3 + 240GB SSD + táp + ház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann