Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klusi86
tag
válasz
bambano
üzenetére
Igen, pontosan így akartam én is megcsinálni láthatod a #21522 hozzászólásomban, bár nem fejtettem ki ennyire. A gond csak ott van, hogy még nem tudom befejezni azt a python kódot, hogy működő képes is legyen, mert nem tudom lezárni. Így meg állandóan fut és csak ctrl+c-vel tudom befejeztetni a futását. Nyílván még sokat kell tanulnom, most kezdtem a pythonnal illetve az egész programozással ismerkedni. A legnagyobb gond ezzel a módszerrel amivel "megoldottam" most az, hogy hiába kapcsolom ki a relét, mert mondjuk manuálisan úgy akarom, nem marad kikapcsolva, mert a crontab a következő percben visszakapcsolja. Ez ha valami vészhelyzet van nem túl ildomos megoldás, mert mászhatok gyorsan a crontab-ba elsőnek "hatástalanítani" ezt a sort.
A cél majd az lesz, hogy távolról telefonról, GUI-ról lehessen vezérelni az akváriumot, hőfokot, vízparamétereket ellenőrizni, illetve ha valami gond van emailban értesítsen pl ereszt a szűrő és a szekrény aljában lévő érzékelő bejelez. De ennek megvalósításától még nagyon messze vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen TV-t vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , i7 9700KF , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann