- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Motorolának is a Bose hangol
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabek_
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet egy lehetséges veszélyre! Ezt értékelem!
Ugyanakkor nem gondolom nagyobb veszélyforrásnak, mint mondjuk a telefonom tápegységét.
(Maga a telefonban lévő akku pl 100x veszélyesebb! Az kigyulladhat akár fel is robbanhat ha zárlatos lesz!)Te milyen tápot használsz?
Mi van ráakasztva?
Mekkora az átlagos áramfelvételed és mi a csúcs?Lehet a te utángyártott töltőd tényleg hajlamos erre, azt nem tudom.
De miért állítod ugyanezt egy teljesen másik típusra?Meg tudsz győzni engem ha technikailag alátámasztod, vagy mutatsz statisztikát pont erről a típusról, de ez így kevés.
Mi több, ez még ráadásul elég jó értékeléseket is kapott!
Én modellezek, 90A-től sem riadok meg.
Annál, hogy "valaki azt mondta" egy valami más típusú tápegységre, nekem sokkal több kell!
Ennek hálistenek a vlágon semmi köze nincs az Ipod-hoz!

Komolyra fordítva a szót; Szerintem egyetlen dologra érdemes figyelni (Azon túl, hogy természetesen vásárlás előtt utánaolvasol). Az pedíg az, hogy ne hajtsad csúcson tartósan. Ennyi.
Én erre odafigyelek.Ugyanakkor még azt is bírnia kellene...
Üdvözlettel,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Napelem
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 5600G / 16GB DDR4 / Nvidia RTX 3050 8GB OC / 500GB SSD+HDD / 500W / RGB LED!!
- i5-ös Kezdő Gamer/Multimédiás PC! Core i5 4590 / 16GB / Nvidia GTX 750 Ti 2GB OC / SSD+HDD /Dell ház
- 7.Gen i3-as Kezdő Gamer/Multimédiás PC! Core i3 7100 / 8GB DDR4 / Nvidia GT 1030 2GB OC /250GB SSD!!
- i7-es Kezdő Gamer/Multimádiás PC! Core i7 3770 / 16GB / Nvidia GTX 1050 Ti 4GB OC / SSD+HDD / 350W++
- 8 magos AMD FX Kezdő Gamer! AMD FX 8350 / 16GB HyperX / Nvidia GTX 960 4GB OC / SSD+HDD / 450W / RGB
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

wassermann