Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabek_
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet egy lehetséges veszélyre! Ezt értékelem!
Ugyanakkor nem gondolom nagyobb veszélyforrásnak, mint mondjuk a telefonom tápegységét.
(Maga a telefonban lévő akku pl 100x veszélyesebb! Az kigyulladhat akár fel is robbanhat ha zárlatos lesz!)Te milyen tápot használsz?
Mi van ráakasztva?
Mekkora az átlagos áramfelvételed és mi a csúcs?Lehet a te utángyártott töltőd tényleg hajlamos erre, azt nem tudom.
De miért állítod ugyanezt egy teljesen másik típusra?Meg tudsz győzni engem ha technikailag alátámasztod, vagy mutatsz statisztikát pont erről a típusról, de ez így kevés.
Mi több, ez még ráadásul elég jó értékeléseket is kapott!
Én modellezek, 90A-től sem riadok meg.
Annál, hogy "valaki azt mondta" egy valami más típusú tápegységre, nekem sokkal több kell!
Ennek hálistenek a vlágon semmi köze nincs az Ipod-hoz!

Komolyra fordítva a szót; Szerintem egyetlen dologra érdemes figyelni (Azon túl, hogy természetesen vásárlás előtt utánaolvasol). Az pedíg az, hogy ne hajtsad csúcson tartósan. Ennyi.
Én erre odafigyelek.Ugyanakkor még azt is bírnia kellene...
Üdvözlettel,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Linux haladóknak
- OLED TV topic
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann