- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen GPS-t vegyek?
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple Watch
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
azimut #18931 üzenetére
Jól végig olvastad ennek a kábelnek a szolgáltatását?
Please note(very important):
· Not all of devices with HDMI or VGA interface is able to use this cable.
· If both input / output device do not support signal conversion, a signal conversion box is required. HDMI to VGA / RCA cable is designed to connect and transfer signals from HDMI port to VGA / RCA port. This cable functions as a signal transmitter, but NOT a signal converter. As HDMI carries digital signals while VGA / RCA carries analog signals. In order for these two formats of signal to communicate with each other, both input and output devices needs to support the signal conversion function (code and decode), please kindly check with your user manual. -
azbest
félisten
válasz
azimut #18931 üzenetére
"HDMI-VGA: szerintem az Alin található 3 dodós átalakító is meg fog felelni."
NEM nem nem. Ahogy a leírása is mondja, az csak olyan készülékekhez jó, ami a hdmi kimenetén képes analóg jelet kiadni, de ilyen gyakorlatilag nem létezik, a pi sem az.6-10 dolcsi között már vannak valódi aktív átalakítók, ott azt tudom javasolni, aminek van külön táp bemenete (pl usb-dc kábellel is etethető). A külön táp nélküli leégetheti a hdmi kimenetet, mivel túlterheli a fogyasztásával.
Itthoni boltokban is akad, bár régebbi fajta és drágább sokszor. Kínából nekem két fajtával van tapasztalatom. Egyikről logoutra is írtam: [link], de a kommentjeinél linkeltem jobb fajtát is, sőt ebben a topicban is, ami hangot is leválaszt és táp csatlakozója is van.
(#18933) denko
adatot lehet tárolni rajtasd kártya mindenképpen kell a boothoz. A boot partició azon kell legyen, de a cmdline.txt-ben megadható paraméter, hogy a rendszert már az usb merevlemezről töltse. Szóval így használható a rendszer tárolására is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűnyíró topik
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest